The idea behind RAYVN is to create an effective and user-friendly system for managing incident and crisis. So when something happens, you don’t have to worry about handling a complicated tool as well.

The features included in RAYVN provides you with the tools you need to effectively be able to manage and document any kind of complex situation.

Annonsørinnhold:

Falck gjør som sykkel-VM

Publisert Sist oppdatert

RAYVN er i ferd med å bli et kjent navn i globale sikkerhetskretser, og en rekke selskaper har nå fått øynene opp for den innovative beredskapssoftwaren som i høst bidro til å gjøre sykkel-VM i Bergen til en trygg opplevelse for publikum og deltagere. Selskaper som Norsea Group, Weatherford og GE Oil & Gas benytter allerede RAYVN aktivt i sine organisasjoner, og Falck føyer seg nå inn i rekken da de nylig inngikk partneravtale om salg og distribusjon av beredskapsløsningen i Nederland.

Administrerende direktør i RAYVN, Henrik von Schlanbusch forteller at Falck i første omgang vil benytte RAYVN i sitt beredskapsarbeid for lokale kunder i Nederland.

-Ja, jeg kan med glede bekrefte at forhandlerkontrakten med Falck nylig ble signert på et møte i Rotterdam. Falck planlegger å bruke RAYVN som krise- og beredskapsverktøy i globale skipssikkerhetsoperasjoner og aksjoner mot skip i nød - først som del av tjenestetilbudet til sine kunder i Nederland, og deretter som del av et utvidet tilbud til sin globale kundekrets.

Løsningen som snur opp ned på markedet

RAYVN har erstattet tradisjonelle, tidkrevende beredskapsrutiner med et enkelt og intuitivt digitalt system som koordinerer og klassifiserer hendelser i sanntid. Løsningen frigir dermed tid og ressurser som tidligere ble brukt på manuell mobilisering, og Henrik von Schlanbusch mener dette er grunnen til at løsningen nå tiltrekker seg oppmerksomhet fra de virkelig store aktørene.

-Vår beredskapssoftware er svært brukervennlig og kan implementeres uten behov for å vie store ressurser til opplæring. Dette er grunnen til at RAYVN ble utvalgt beredskapsløsning under sykkel-VM, og det er også grunnen til at Falck nå velger å integrere RAYVN som del av sine tjenester. Dette er en tillitserklæring jeg setter stor pris på, og det føles svært godt å være ett steg nærmere målet vårt om å levere den dominerende beredskapsløsningen globalt.

Fortsatt norsk, men ikke lenger liten

Fra å være et lite, norsk selskap med en god ide om hvordan krisehåndtering og beredskap kunne gjøres enklere, har RAYVN nå vokst hurtig og på kort tid blitt en reell konkurrent til de globale, etablerte aktørene. Selskapet har nå ansatte i Bergen, Stavanger, Karmøy, Søgne, Litauen, New York og Malaysia, og administrerende direktør Henrik von Schlanbusch mener mulighetene for videre vekst det kommende året er gode.

-RAYVN har hatt en meget god start på 2018 så langt. Krisehåndtering og beredskap krever smarte og effektive løsninger, og det er her RAYVN virkelig kan utgjøre en forskjell. Vi ser nå at løsningen vår drastisk forenkler arbeidet med å avverge ulykker og uønskede hendelser for aktører i en rekke bransjer. Jeg ser Falck-avtalen som nok et tegn på at RAYVN blir ansett som en seriøs utfordrer til de etablerte, men aldrende beredskapsløsningene som benyttes i dag.

Mer informasjon