Kaefer Energy logo

KAEFER Energy

KAEFER Energy er del av KAEFER Group, et av Europas største entreprenørselskaper. Konsernet omsetter for ca. 1,7 milliarder Euro og sysselsetter 28 000 ansatte over hele verden.

KAEFER Energy er en ledende leverandør til olje- og gassindustrien i Norge. Bedriften har 1000 ansatte innen ISO-fagene (Isolering, Stillas, Overflate), Innredning, HVAC Tilkomstteknikk og Engineering. I høyaktivitetsperioder sysselsetter vi rundt 1700 medarbeidere. KAEFER Energy har en omsetning på rundt 1,6 milliarder kroner, og har store utbyggings-, vedlikeholds- og modifikasjonskontrakter, både on- og offshore. KAEFER Energy har etablert en sterk Lean-kultur. Vi skaper merverdi for våre kunder og ansatte gjennom kontinuerlig forbedring av våre arbeidsprosesser ved å jobbe sikkert, levere kvalitet etter plan, på en kostnadseffektiv måte.

Vi gjennomfører for tiden prosjekter på installasjoner som blant annet: Troll, Åsgard, Kristin, Statfjord B, Valhall, Ula, Skarv, Alvheim, Ivar Aasen, Johan Sverdrup og Martin Linge Hook UP. På land har vi store pågående vedlikeholdsprosjekter på Kårstø og Mongstad.

Annnonsørinnhold

Skal det være en nyutviklet løftebjelke eller bjelkesaks?

Publisert

Siden 2014 har oljeprisen halvert seg og bransjen har gått gjennom en enorm omstilling. Denne perioden har KAEFER Energy brukt til å løfte frem nye og innovative produkter.

På OTD 2017 i Stavanger møtte enerWE Disiplinleder Tilkomst og Habitat fra KAEFER Energy, Tor Arne Sunde. Han viste stolt fram deres nye løftebjelke som KAEFER Energy har utviklet. - Tradisjonelt så bygger vi mange løftebukker for kundene og da rigger man gjerne på vanger. Dette er ikke så heldig, så ergo kan denne løftebjelken erstatte den slags praksis. Den tar opp til 4 tonn, den er et sertifisert riggearrangement.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

I tillegg viste han fram nye bjelkesakser som er utviklet for å ta firkantprofilene på de nye plattformene og deres nye telt, kalt ENERGY Shelter™. - Kunden krever at vi bygger telt, så vi har sydd et telt, alt i et stykke med 4 glidelåser, som ser make ut uansett hvem som monterer det. Produktene i reportasjen er alle klare og mange er allerede å finne ute på markedet.

Storkontrakt med Statoil

Det rådet en positiv stemning på standen til KAEFER Energy da de landet en 13-årig storkontrakt med Statoil nylig. - Så nå vet vi hva vi skal gjøre på fremover, smiler Sunde.

Følg oss på Facebook