Oliasoft

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

- Jeg ville jobbe i et selskap som utvikler et software som er en «game changer» innen brønndesign.

Published

Det er ingen tvil om at dagens oljebransje må gjennom en voldsom digitalisering. Et av selskapene som har satt seg som mål å bidra til digitaliseringen av oljeutvinning på norsk sokkel er gründerselskapet Oliasoft. Her utvikler de et software som digitaliserer prosesser innen boring og brønn.

Rekordmange søknader

Dette har vist seg å fange interessen blant dagens studenter og Oliasoft møtte rekordmange henvendelser når de søkte etter sommerstudenter tidligere i år.

Ifølge gründer Andrè Backen fikk de flere søkere enn de hadde regnet med. - Jeg tror unge tenker at oljebransjen kan være et bra sted å være i et langsiktig perspektiv. De har lyst til å bidra til å gjøre bransjen bedre enn den er i dag, og det er veldig moro for oss.

-Du har jo muligheten til å påvirke.

Sommerstudent Selena Remmen studerer til daglig «Information Management for Business» på University College i London. Hun søkte på sommerjobb hos Oliasoft fordi det er relevant for studiet hennes, som går ut på å bruke IT i business. – Oljebransjen er den største industrien i Norge og den trenger virkelig en digitaliseringsprosess, forklarer Remmen. – Å få muligheten til å være med på noe så stort, er selvfølgelig spennende. Du har jo muligheten til å påvirke!

Også de øvrige sommerstudentene hos Oliasoft sier det er viktig å jobbe med noe som er relevant for studiet deres og kan absolutt anbefale en sommerjobb hos Oliasoft. - Selskapet er i sterk vekst og trenger kloke hoder også neste år, sier Lene Erichsen som til vanlig studerer Petroleum Geosciences and Engineering ved NTNU.

Hun anbefaler studenter å følge med når Oliasoft legger ut sine fulltids- og intership stillinger på www.oliasoft.com/career og sende inn en søknad.

Se fullt intervju med Oliasofts sommerstudenter i filmen over.