Mintra Group

Mintra Group

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Mintra goes international!

Publisert

På ryggen av ConocoPhillips og Teekay Petrojarl.

Mintra Trainingportal har levert opplæring på norsk sokkel siden 1997, med kurs tilpasset norske krav og forskrifter. Gjennom vårt britiske datterselskap, etablert i 2011, er vi også en av de største leverandørene av e-læring til britisk sektor, med kursinnhold basert på standarder fra institusjoner som OPITO og DECC.

Både britiske og norske forskrifter og krav er internasjonalt anerkjent, og våre kurs kan lett tilpasses til nye områder.

Med ConocoPhillips til Malaysia

Mintra Trainingportal har vært en leverandør av opplæring til ConocoPhillips i over ti år. Vi samarbeider tett med selskapet både i Norge og i Storbritannia. Da ConocoPhillips skulle sette opp virksomhet i Malaysia, ble Mintra Training bedt om å levere ca. 90 e-læringskurs for alle ansatte på malayisk (Bahasa Malaysia). Kursene ble tilpasset og oversatt i løpet av en periode på sju måneder, med endelig leveranse i slutten av 2014.

Med Teekay Petrojarl til Brazil

I 2014 inngikk Mintra Trainingportal en avtale med Teekay Petrojarl om å levere opplæring til 10 FPSO-er som opererer på både norsk, britisk og brasiliansk sokkel.

Teekay Petrojarl har økende aktivitet utenfor Brasil, og kursene fra Mintra Trainingportal har blitt oversatt til brasiliansk portugisisk slik at de kan brukes på fartøy utenfor kysten av Brasil.

Mintra Trainingportal har løsninger som er lett å eksportere:

  • Våre e-læringskurs kan enkelt oversettes og tilpasses andre regioner
  • Trainingportal.no er en skybasert løsning, som er tilgjengelig hvor som helst og når som helst
  • Selv på avsidesliggende steder eller på anlegg med dårlig båndbredde, vil vår offline løsning sørge for at kursene spiller godt, og at all relevant informasjon synkroniseres med sentrale databaser
Powered by Labrador CMS