Grove Knutsen

Noe om firmaet.

Annonsørinnhold:

Enkelt og fleksibelt adkomstsystem - en blanding av Lego og IKEA?

Publisert

Markedssjef Mikkel Gedde forteller hvordan aluminium, moduler og en smart nettløsning kan gjøre det mye enklere å anskaffe skreddersydde adkomstløsninger.

Det har vært og vil alltid være et behov for adkomstløsninger. Dette er installasjoner som sørger for at du kan komme til der det trengs. Ofte er disse løsningene spesialtilpasset og sveiset sammen hos et verksted, men finnes det enklere alternativer? Vi tok en prat med Mikkel Gedde, markedssjef i Grove Knutsen, for å høre det siste om de nyeste trendene.

Mener markedet har godt av innovasjon

Grove Knutsen er ledende norsk leverandør av bygg- og industrivareprodukter, og leverer det seneste innen stiger og adkomstsystemer til kunder over hele landet. Markedssjef i selskapet, Mikkel Gedde, mener produktene i markedet lenge har vært preget av komplisert konstruksjon og tungvinte materialer.

-Vi ser at det eksisterende markedet tilbyr en noe tungvint produktvariasjon hvor adkomstsystemene baserer seg på sammensveisede konstruksjoner. Disse krever mye planlegging og arbeid, og har ofte lang leveringstid og er dyre. Stål er dessuten et tungt materiale, så håndtering av løsningen vil ofte kreve mye tid og krefter når prosjektet er over.

Erstatter stål med aluminium

Mikkel kan fortelle at Grove Knutsens hovedleverandør, tyske Zarges, kan levere et smart og enklere alternativ som kan bidra til å redusere kostnadene i små og store prosjekter innen industri og lager.

- Zarges er et godt eksempel på en produsent som den siste tiden har tatt tak i problemstillingen og nå begynner å tilby kundene smartere løsninger med en økt grad av fleksibilitet gjennom sitt adkomstsystem konsept, Zarges Creaxess.

-Hva slags utvikling er det snakk om?

- Zarges Creaxess er et konsept for skreddersydde og modulbaserte adkomstløsninger i aluminium. Via en online konfigurator kan man enkelt designe sin adkomstløsning og montere det selv som en klassisk Billy-reol fra IKEA. Aluminium er et lett og værbestandig materiale, det varer lenge og er enkelt å flytte på. Dermed åpner man ikke bare for kostnadsbesparelser når det gjelder pris, men også gjennom økte mulighetene for gjenbruk av utstyret man allerede har investert i.

-En mix av Lego og IKEA

-Jeg kan best beskrive Zarges Creaxess som en miks av Lego og IKEA; design løsningen online, få systemet tilsendt i modulbasert flatpakke innen fire uker og monter det selv med en Umbraco-nøkkel.

Han påpeker at slike systemer er kommet for å bli, og tror at ti minutter foran pcen snart vil erstatte timevis med planlegging på sveiseverkstedet.

-I forkant av et nytt prosjekt må man vanligvis oppsøke et sveiseverksted og bestille en passende adkomstløsning basert på eksakte mål. På våre hjemmesider har vi derimot utviklet en online konfigurator hvor man med få tastetrykk bestiller et skreddersydd adkomstsystem. Du kan fritt bestemme vinkel, bredde, rekkverksløsning, trinntype, plattformstørrelse, og tilbehør som hjul eller sentrallås, og til slutt får du opp leveringstid, et pristilbud og 3D tegning. Hele prosessen tar kun ti minutter, og du trenger ikke forlate kontorstolen.

- Dette er helt klart et enkelt, fleksibelt og tidsbesparende system og en snarvei til trygg og sikker adkomst for ditt arbeidsområde. Zarges Creaxess følger samme kvalitet som andre Zarges produkter, og er testet, godkjent og sertifisert av TÜV i forhold til DIN EN ISO 14122, avslutter Mikkel.