Deltek

Deltek

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

- Prosjektbaserte virksomheter MÅ jobbe smartere!

Publisert

Det pågår drøssevis av omveltninger i flere profesjonelle tjenestesektorer.

Bransjen opplever store endringer med globalisering, økt prispress, nye prismodeller og ny teknologi innen kunstig læring, robotikk og maskinlæring. Dette krever at man er våken, og grundig vurderer virksomheten og den teknologien man bruker.

Ifølge salgsdirektør Tor-Erling Stensby i Deltek må man rett og slett jobbe smartere!

Salgsdirektør Tor-Erling Stensby
Salgsdirektør Tor-Erling Stensby

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Digital transformasjon hører man om overalt, og det er ikke lett å orientere seg på alt det nye som kommer, derfor er det veldig lett å trå feil spesielt hvis man har feil utgangspunkt. Stensby sier at vi må huske på at for prosjektbaserte virksomheter er TID den viktigste ressursen. - Det er nettopp det som skiller prosjektbaserte virksomheter fra andre virksomheter, understreker Stensby.

Store forskjeller og stort rom for forbedringer

Prosjekt informasjon skiller seg en god del fra mer generell informasjon i bedriften. Den er ofte mer dynamisk – og har i tillegg større krav til presisjon og tilgjengelighet. Men i praksis ser vi at mange bedrifter håndterer dette helt likt. - Dette mener vi er feil! Her ligger det et stort rom for forbedringer, forklarer Stensby.

Om man ønsker bedre oversikt og tid er det essensielt å investere i en ERP løsning som er tilpasset prosjektarbeid.  - Med det mener jeg god nok funksjonalitet rundt dette med tid, mennesker og kompetanse, sier Stensby.

Digital transformasjon skjer nå!

I tillegg bør man sterkt vurdere å ta i bruk en Project Information Management-løsning (PIM), et system som har vist bra effekt i forhold til å redusere tidsbruk og ikke minst kvalitets sikre prosjektene.

Stensby påpeker at digital transformasjon skjer akkurat nå slik at det er viktig for prosjektbaserte virksomheter i å komme i gang med de første steg for å ta i bruk teknologi som er tilpasset denne type arbeid og forretningsmodell.

-Og da tror vi det er lurt å samarbeide med en leverandør som har den rette bransjekompetansen og ikke minst erfaringen slik Deltek har, avslutter Stensby.

Følg oss på Facebook

Powered by Labrador CMS