Deltek

Deltek

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Er du klar for den 4. industrielle revolusjonen?

Publisert

Den påvirker alle bransjer, inkludert olje- og gassektoren.

I dag opplever vi en ny industriell revolusjon: den 4. industrielle revolusjonen, eller industri 4.0 som den også kalles. Den påvirker alle bransjer, inkludert olje- og gassektoren.

Nylig gjestet Nina Gullerud Deltek for å snakke om den seneste industrielle revolusjonen og hva den vil innebære for næringslivet. Hva skal man tenke på som virksomhet og hvordan forbereder man seg på best måte?

Nina Gullerud har over 20 års erfaring med strategi, forretningsutvikling og ledelse i IT-bransjen. Hun brenner for å utforske skjæringspunktet mellom teknologi og forretningsstrategi, og hva dette betyr for ledelse og selvledelse i en tid hvor det eneste konstante er endring.

Revolusjonen er her nå

Den fjerde industrielle revolusjonen var høyt oppe på agendaen under World Economic Forum i Davos-Klosters, Sveits, tidligere i år. Det er en naturlig fortsettelse av den forrige revolusjonen som handlet mer om elektronikk og automatisering.

- Det som er nytt nå er at vi ser ulike teknologier som smelter sammen, forklarer Gullerud.

Disse forandringene skjer raskere enn noen gang, og revolusjonen har allerede begynt.

  • Se også: Har du 100 prosent kontroll over prosjektressursene til enhver tid? (Deltek)
  • Hva kan man gjøre som selskap

    Det er viktig å ta revolusjonen på alvor og se over sin nåværende forretningsmodell. Sitt ned med teamet ditt og se over hva du ville gjort annerledes om bedriften ble startet i dag.

    - Ingen bransje går fri og dette kommer til å påvirke oss alle – både i privat og offentlig sektor, sier Gullerud.

    - Moderne, effektive og rasjonelle ERP-løsninger med spesielt fokus på prosjektstyring og ressursplanlegging kan hjelpe bedrifter i den nye industrielle revolusjonen, forklarer Lars Fosser fra Deltek.

    Gjennom å utnytte og håndtere den nye teknologien på riktig måte i en organisasjon, har man allerede vunnet mye.

Powered by Labrador CMS