Deltek

Deltek

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Signerer kontrakt med Webstep

Publisert

Velger skyløsningen Deltek First Maconomy Essentials.

Webstep, Norges beste arbeidsplass, med mer enn 350 ansatte i Norge og Sverige, tar et steg videre og velger skyløsningen Deltek First Maconomy Essentials som sitt nye forretningssystem.

IT-konsulentselskapet WEBSTEP har valgt Deltek First Maconomy Essentials for å forbedre sin økonomi- og prosjektstyring. Deltek First Maconomy Essentials er spesielt tilpasset kunnskapsbedrifter, og kombinerer styrken i den markedsledende ERP-løsningen Maconomy med fleksibiliteten og de totale eiekostnads-fordelene man oppnår ved en skybasert plattform.

Webstep er Norges største, rene seniorkonsulentselskap innen IT. Selskapet har 270 medarbeidere i Norge og 80 i Sverige, og samtlige skal bruke Maconomy-skyløsningen. Webstep er opptatt av å være en ”lean” virksomhet. De er prosjektorganiserte, lite byråkratiske og har et skarpt fokus på timesalg. Effektiv timefangst og oppfølging av timer var derfor sentralt når Webstep skulle velge en ny forretningsløsning.

Vi har store forventinger til Maconomy og ser frem til å ta i bruk løsningen for å få et bedre overblikk på tvers av virksomheten. Vi ønsket oss en bedre løsning for håndteringen av prosjektene våre, og hadde behov for et verktøy som kunne gjøre det så enkelt og ukomplisert som mulig for alle involverte å følge opp. For oss er timehåndtering svært sentralt, og Deltek sin skyløsning fremsto som det klart beste valget for oss", sier Kjetil Eriksen, konsernsjef i WEBSTEP.

Delteks skyløsning skiller seg fra andre ERP løsninger i skyen, da den fra bunn av er skrudd sammen for prosjektorienterte virksomheter, som Webstep. Ved å løfte Maconomy til skyen åpner vi for at alle kunnskapsbedrifter, uansett størrelse og antall ressurser, kan få en komplett forretningsløsning for sin virksomhet, med hurtig implementering og svært lav eiekostnad”, sier Martin Flatsetø, VP & Managing Director, Deltek Nordic.

Om Webstep

Webstep-gruppen har mer enn 350 ansatte i Norge og Sverige, som alle jobber for å gi kundene høykompetent leveransekraft i prosjekter og satsninger. Selskapets tjenestespekter er arkitektur, integrasjon, systemutvikling, Business Intelligence, mobilitet, prosjektledelse og testledelse. I disse dager etableres det i tillegg et spisset miljø for rådgivning innen IT-infrastruktur i Oslo. Webstep har omfattende spisskompetanse innenfor sitt tjenestespekter, og leverer utelukkende seniorkonsulenter.

Powered by Labrador CMS