Deltek

Deltek

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

4Subsea velger ERP-system

Publisert

4Subsea har valgt og implementert Maconomy.

4Subsea, en uavhengig olje- og gassvirksomhet innen undervannsteknologi og fornybar energi, har implementert Deltek Maconomy for å forbedre sin prosjekthåndtering og forretningsprosesser.

4Subsea har valgt og implementert Deltek sin forretningsløsning, Maconomy, for å bedre kunne kontrollere budsjett og kostnader, optimere prosjekthåndteringen og gi en bedre innsikt i hele virksomheten.

Etter en grundig selekteringsprosess valgte 4Subsea Deltek Maconomy, en helintegrert, prosjektorientert forretningsløsning utviklet spesielt for å optimalisere forretningsprosesser i kunnskapsbedrifter - 4 måndeder etter var de live med løsningen.

Deltek sin dype innsikt i vår industri og forståelse av våre prosjektprosesser var hovedfaktorer i selekteringsprosessen. 4Subsea ville forbedre sin totale prosjekthåndtering og fant at Maconomy passet best med deres behov. I tillegg har 4Subsea valgt Deltek Maconomy sin Business Performance Management løsning for å forbedre rapportering og å få mer innsikt i hele virksomheten.

Med Maconomy implementert har 4Subsea allerede forbedret timeregistrering, fakturering og selskapsrapportering.

Vi har store forventninger til Deltek sin løsning og kan allerede se fordelene av å bruke Maconomy for hele virksomheten. Vi ville forbedre våre prosesser og finne en løsning for å gjøre det enklere for alle involverte til å følge opp prosjekter. I selekteringsprosessen la vi mest vekt på prosjektfunksjonalitet. På dette området var Maconomy sterke. Vi så også på deres imponerende referanseliste av kunnskapsbedrifter.

Med Deltek Maconomy implementert ser vi frem til å gjøre arbeidsdagen for alle ansatte enklere, sier Bente G. Solbakken, Administrasjonssjef i 4Subsea.

Det er veldig gledelig at 4Subsea har valgt Deltek Maconomy for å forbedre sine kjerneprosesser. Vi vokser innen olje- og gassindustrien i Norge og avtalen med 4Subsea er et bevis på at Deltek Maconomy er den rette forretningsløsningen for virksomheter som ønsker å forbedre sin prosjekthåndtering, sier Martin Flatsetø, Managing Director, Deltek Norway.

Om 4subsea

4Subsea er et uavhengig ingeniørfirma innen undervannsteknologi og fornybar energi. Selskapet ble etablert i desember 2007 og har i dag en fast stab på 52 ansatte og 20 subcontractors.

Powered by Labrador CMS