Deltek

Deltek

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Har du 100 prosent kontroll over prosjektressursene til enhver tid?

Publisert

Mange prosjektledere har ikke oversikt over de reelle tallene.

Kostnadsbesparelser preger oljebransjen, og Hans Henrik Furøy, salgssjef i Deltek, opplever at det er mange som ikke har kontroll på prosjektkapasiteten sin.

- Mange har kanskje en anelse om at de har brukt opp halvparten av prosjektbudsjettet sitt, men hvis de i realiteten ikke har fullført mer enn 30 prosent av arbeidet, kan det resultere i store overskridelser, forklarer Furøy.

Det siste man må kutte

Managing Director i Mintra Trainingportal, Ivar Viktil, bruker Maconomy som prosjektstyringssystem. Mintra Trainingportal leverer e-læring til store og små bedrifter, og han mener at et prosjektstyringssystem er det viktigste verktøyet en bedrift kan ha i trange tider.

- Er det en ting man ikke må kutte i når det er harde tider, så er det styringsverktøy for ressurser. Det er så viktig å kunne vite til enhver tid hvor langt man har kommet, hvordan fremdriften er og at man er på budsjett og tid, forteller Viktil.

For dårlig planlegging

Principal Sales Executive i Deltek, Lars Fosser, mener at man bør planlegge mye lengre frem i tid.

- Vi ser at det er få selskaper i bransjen som planlegger mer en tre måneder frem i tid, og derfor sliter mange med å få innsikt i reelt kapasitetsbehov, sier Fosser.

Powered by Labrador CMS