FourPhase

FourPhase

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Håndtering av utfordringer i offshoreproduksjon

Publisert

- Hva er dine produksjonsmål?

Ifølge SPE (Society of Petroleum Engineers) produserer 70 % av oljefeltene i verden sand eller andre typer sedimenter. Dette gir sandhåndteringsteknologi en viktig rolle å spille for å redusere kostnader vesentlig og for å effektivisere produksjonen i sandproduserende brønner.

Implementering av nestegenerasjonsteknologi som løser utfordringer relatert til sand i både modne og nye felt, kan forbedre og effektivisere produksjonen betydelig. En ny tilnærming til strategier for sand-management kan sterkt redusere, og i noen tilfeller eliminere behovet for intervensjonsoperasjoner, i tillegg til å gi økte produksjonsmuligheter.

FourPhase sin EOR-teknologi håndterer sand topside. Dette gir mulighet til å øke flow rate fra produserende brønner, uten å overstige ASR (Acceptable Sand Rate) kriterier. Dette resulterer i økt oljeutvinning til en lavere kostnad per fat. Dette gjør teknologien enda mer relevant i tider når oljeprisen synker, ettersom økt produksjon vil gjøre det mulig å kompensere for tap av inntekter.

FourPhase har jobbet sammen med Offshore Network for å lage et kort White Paper med følgende temaer:

– Hvordan kan nestegenerasjons sandsyklonteknologi brukes til å unngå dyre intervensjonsjobber?

– Case study: hvordan kan teknologi som håndterer sedimenter topside brukes til å sikre en kontinuerlig produksjon fra sandproduserende brønner uten å overstige ASR?

– Hvordan kan den nye generasjonen syklondesandere revolusjonere håndteringen av sedimenter topside?

Her kan du laste ned White Paper: Last ned White Paper

Powered by Labrador CMS