LRA Safety

LRA Safety

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Langset Rope Access godkjent distributør

Publisert

Avtale med Harken Industrial.

Langset Rope Access AS (LRA) har inngått en eksklusiv avtale med HARKEN INDUSTRIAL om å bli offisiell distributør av deres produkter for arbeid i høyden og innen rigging.

HARKEN INDUSTRIAL er verdensledende innen vinsjer, trinser, skinnesystemer og annet utstyr til seilbåter og industri. Denne plassen har de nådd med å fokusere på eksepsjonell høy produktkvalitet og tett dialog med kunder.

At vi endelig har fått HARKEN INDUSTRIAL inn i porteføljen, er noe er vi meget godt fornøyde med. HARKEN har en kvalitet på sine produkter som overgår det meste vi har sett på markedet i dag.

Det er ikke uten grunn at de er blitt verdensledende. De aller fleste i målgruppen deres kjenner veldig godt til navnet deres og kvaliteten de tilbyr, så vi er veldig glade for at de valgte oss, sier Steinar Hansen, som er kunderådgiver hos LRA.

En av produktene er den revolusjonerende HARKEN POWER SEAT. En "taumoped" som gir operatørene muligheter til rask opp og nedstigning, spesielt praktisk der det er snakk om store høyder.

Den er helt fantastisk til bruk ved f.eks inspeksjon, vask av fasader og vinduer på store bygg. Sammen med skinnesystemet fra Harken kan man faktisk eliminere store vaskevogner som har vært vanlig på store bygg / flyplasser. Denne løsningen er enormt kostnadsbesparende.

Også ved redningsoperasjoner og løfting av utstyr er den perfekt. Vi har allerede hatt kunder som har brukt denne som vinsj, for løfting av utstyr opp i flammebommen på en større installasjon i Nordsjøen, sier Hansen.

Den batteridrevne taumopeden har en oppstigninghastighet på 15 m i minuttet samt en kapasitet på 300 kg som gjør den til en kraftig bruksvinsj både for personell og utstyr. Den leveres også i en elektrisk og bensindrevet utgave og kommer i standard og kompakt versjon. Mopeden møter selvsagt alle krav og er sertifisert etter det europeiske maskin direktivet og verifisert av Bureau Veritas.

LRA tilbyr selvfølgelig brukeropplæring på Harken Industrial sine produkter. Brukeropplæring er et krav på alle Harken sine produkter.

For å styrke vår rolle, vil vi også være et autorisert service senter for alle produktene til Harken Industrial, slik at våre kunder kan få rask service ved behov" avslutter Hansen.

Powered by Labrador CMS