Mintra Group

Mintra Group

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Mintra Group tar temperaturen på bransjen på ONS

Publisert

Om enn ikke med en stor og prangende stand, så er Mintra Group et fast innslag på oljemessen ONS som går av stabelen I Stavanger i disse dager. Mange av de besøkende på oljemessen er kanskje ikke klar over at de allerede har vært blant de 900 000 brukerne av løsningene Mintra Group leverer.

- Vi i Mintra Group har bygget opp en dominerende markedsandel for leveranse av e-læring og håndtering av kompetanse for oljeselskaper og serviceselskaper på norsk sokkel, Forklarer VP Sales & Marketing i Mintra Group Geir Kalleberg

- Etter fusjonen med OCS HR tidigere i år er vi rigget for internasjonal vekst, og et bredere tilbud av produkter og tjenester, fortsetter han

Etter fusjonen ligger verden for Mintra Groups føtter, og i tillegg til tjenestene innen e-læring, knowledge- og learning management, tilbyr de nå også HR og lønnssystemer. Den solide markedsandelen spiller en viktig rolle for å nå ut til det globale offshoremarkedet. Maritim sektor er også et segment der de mener at disse tjenestene kan gjøre en forskjell.

Rett i forkant av fusjonen ble Scott Kerr administrerende direktør i Mintra. Kerr har lang erfaring fra oljeindustrien i en rekke selskaper og posisjoner, og skal nå lede Mintra Group inn i en ny fase.

Standen på ONS har ny visuell identitet og ny logo. Snart kommer også nye nettsider. Det er med dårlig skjult stolthet at Kalleberg forklarer at de har tatt med elementer fra begge selskapene for å etablere et nytt uttrykk for det kombinerte selskapet.

- Vi ser store synergier i fusjonen, og gleder oss til fortsettelsen. Det er bare å følge med utover høsten, smiler han lurt.

Fakta om Mintra Group:

Mintra Trainingportal har levert opplæring på norsk sokkel siden 1997, med kurs tilpasset norske krav og forskrifter. Selskapet er også en av de største leverandørene av e-læring til britisk sektor, med kursinnhold basert på standarder fra institusjoner som OPITO og DECC.

Det norske programvareselskapet OCS HR slår seg sammen med Mintra.

I februar 2016 valgte eierne,The Riverside Company, å utvide Mintra Trainingportal AS (Mintra)-plattformen ved å innlemme OCS HR AS (OCS). OCS leverer programvare for administrasjon av HR, mannskapsrotasjon og lønn til selskaper i maritim industri, og olje- og gassektoren. Dette er et verdifullt komplement til Mintras eksisterende kjerneportefølje; obligatoriske HMS-kurs som distribueres på kurs- og kompetanseplattformen Trainingportal.

Powered by Labrador CMS