Mintra Group

Mintra Group

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Ny kunde til Mintra Trainingportal!

Publisert

Infotjenester og Næringslivets skole får nytt Learning Management System.

Elin Lauvås er prosjektleder for e-læring i Infotjenester. Selskapet leverer kompetanse- og systemer innen HR, ledelse og økonomi. Næringslivets skole er et kurstilbud til NHOs medlemmer, levert av Infotjenester.

- Samhandling var avgjørende

Infotjenester gikk for Mintra Trainingportal som leverandør av Learning Management System (LMS), samt forfatterverktøy for å lage egne e-læringskurs.

- Vi oppfattet Mintra som en solid og erfaren leverandør av LMS. At Mintra både tilbyr forfatterverktøyet Publisher og LMSet Trainingportal anså vi som en fordel, både for samhandling mellom kurs og LMS, administrering av kurs, og support på kurs og opp mot oss som leverandør, sier Lauvås.

  • Frokostseminar med Mintra Trainingportal 9.mars: Nano-læring/Bring Your Own Device
  • Brukervennlighet

    For Infotjenester var funksjonaliteten for administrering av kurs spesielt viktig, sammen med god brukervennlighet.

    - De mange mulighetene i LMSet gjør at vi kan sikre oss at vi kan benytte det også for nye formål i fremtiden, ikke bare de spesifikke oppgavene her og nå, avslutter Lauvås.

    Lanserer kurs i arbeidsrett

    Infotjenester satser stort og lanserer nå åtte kurs innen arbeidsrett. I en tid med store nedbemanninger i oljesektoren er dette høyrelevante kurs som nå blir tilgjengelige, blant annet:

Powered by Labrador CMS