Mintra Group

Mintra Group

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Mintra Group viser frem nye software-løsninger på Nor-Shipping 2017

Publisert

Denne uken er den internasjonale messen Nor-Shipping igang på Lillestrøm.

Som et internasjonalt selskap er Mintra Group tilstede for å treffe nye internasjonale kunder og eksisterende kunder. Selskapet har vært gjennom endringer det siste året og har nå mye mer å tilby i sin portforlio, blant annet elæring innenfor det maritime.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Enerwe tok en prat med Vice President Sales and Marketing, Geir Kalleberg, om de største trendene i offshore-, tank- og kjemikalieindustrien, samt i den maritime sektoren.

Kalleberg påpekte blant annet at man finner forskjellige utfordringer og trender i de forskjellige delene av industrien, men at de store linjene viser at grønn teknologi er viktig, man må tenke anderledes og mer effektivt, og at alt blir større og større, som feks skipene og samtidig blir mannskapet mindre og mindre.

Vice President Sales & Marketing Geir Kalleberg i Mintra Group
Vice President Sales & Marketing Geir Kalleberg i Mintra Group

Med færre  mannskap ombord får man endringer i rutinene og mer skjer online. Her hjelper Mintra Group med smarte software-løsninger som gjør bedriftene i stand til å gjøre crew onboard lokalt, til å utføre self-service i større grad, gjennomføre trening og opplæring og å gjøre prosessene mer effektiv ombord på skipet.

Se hele intervjuet i toppen av denne artikkelen.

Følg oss på Facebook

Powered by Labrador CMS