TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Render – Helps you visualize!

Publisert

Møt Sonja på Energy Communication Conference!

Render hjelper sine kunder med å synliggjøre, profilere og strukturere selskaper via 3D-visualisering, grafisk design og geotegning.

Sonja Karin Mathisen, Managing Director i Render er blant de påmeldte deltakerne på Energy Communication Conference. Vi har tatt en prat med Sonja i forkant av konferansen.

Vi gjør en idè presentabel; alt i fra et visittkort eller en brosjyre, til et bilde eller en film.

«To render a service» kan oversettes med «å tilby en tjeneste», forteller Sonja Karin Mathisen, Managing Director i Render.

Vi leier også ut personell innenfor alle disse fagområdene.

Hvilke type kunder har Render?

Våre kunder spenner fra små lokale virksomheter til store multinasjonale selskaper. Det er ingen som ikke kan være kunde hos Render!

Hvorfor velger kundene Render?

I en verden hvor vi stadig blir bombardert med bilder og reklame, hvordan skille oss ut fra mengden? I dagens konkurranseutsatte marked, er et godt design avgjørende for vellykket kommunikasjon, uansett bransje eller budskap.

Hun forteller at Render har omfattende erfaring og høy kompetanse i grafisk design og visualisering innen alle medier og applikasjoner.

 • Idéer og produkter blir til liv ved hjelp av visualisering.
 • 3D-teknologi gjør det mulig å vise sammenhenger som det ville være umulig å se i det virkelige liv.
 • Gjennom visualisering og visuell simulering kan man vise avanserte løsninger. Dette gjør det mulig å trene til avanserte oppgaver i forkant.
 • Visualisering kan på en realistisk og nøyaktig måte illustrere mange ting, produkter og prosesser. Det er kun FANTASIEN som setter begrensninger!
 • Hvordan kan Render bidra til kostnadsbesparelser for sine kunder?

  Våre fagområder kan knyttes sammen, og dette gjør oss til en totalleverandør; en «one stop shop». Våre kunder skal slippe å lete andre steder.

  Vi vil også få nevne at det å lage filmpresentasjon av selskapet ikke er så dyrt som en tror. Sammenlignet med en annonse, hvilken som helst størrelse, vises bare annonsen en gang og treffer kanskje ikke de rette menneskene. Derimot kan man bruke en filmpresentasjon i flere år, både internt, eksternt, nettsider, konferanser osv. Det er også mulig å ta ut stillbilder fra filmen til brosjyrer og messevegger.

  Hvilken verdi tilfører Render sine kunder?

  Vi lytter til kunden og kommer med råd. Vi hjelper våre kunder med å synliggjøre seg og skape gjenkjennelse i markedet gjennom å bygge en sterk profil og lage en «rød tråd».

  Er kunden usikker på hva de trenger, hjelper vi med å finne den beste løsningen.

  Det har i den senere tid vært flere oppkjøp av selskap som tilbyr 3D, eksempelvis har Stormfjord og Visual Garden nylig blitt kjøpt opp.

  Er dette en trend? Vil vi se flere konsolideringer innen dette området?

  Det er vanskelig å spå. Hvem ønsker ikke å vite hva som skjer frem i tid?

  Nå som markedet har snudd er det uten tvil viktig å ha rett fokus. Vi ønsker å stå på egne ben, og da må vi som andre gjøre noen tiltak for å overleve, samtidig må vi ta sjanser, øke kompetansen og investere.

  Vi må følge med i tiden. Teknologien utvikler seg fort, og visualisering er kommet for å bli! Våre kunder som har valgt 3D-visualisering, har fått frem budskapet sitt, ser at dette er veien til suksess.

  Du treffer Sonja og mange andre på Energy Communication Conference 2015.

  ---

  Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS og enerWE.no. Regus er konferansens hovedsponsor. Dagens Næringsliv er konferansens mediepartner.

Powered by Labrador CMS