Annonsørinnhold: enerWE Partner

Software for beredskap skal være like lett å bruke som Facebook og Twitter

Publisert Sist oppdatert

Industrivernkonferansen arrangeres av Næringslivets Sikkerhetsorganisasjon hvert år den første tirsdagen og onsdagen i desember. Konferansen tilrettelegges for ledende fagpersoner innen beredskap og industrivern.

I 2017 holdes konferansen 5.-6. desember på Thon Hotell Arena i Lillestrøm. Her deltar RAYVN som utstillere.

- Vi deltar på Industrivernkonferansen for å vise markedet at vår software er en ny standard for et operativt beredskapsverktøy, forteller Erik Skaara i RAYVN.

Behov for å dele sanntidsinformasjon

Erik Skaara forteller at industrien velger RAYVN fordi de i en beredskapssituasjon ser et tydelig behov for å dele sanntidsinformasjon internt i organisasjonen.

- Ja, industrivern har ofte utfordringer med å kommunisere internt i organisasjonen. Det fører blant annet til at ledelsen ikke får et reelt sanntidsbilde av hendelsen, og at ledelsen ikke har nok informasjon til å ta de rette valgene.

Gjennom RAYVN kan brukere enkelt dele tekst og bilder med hverandre ved å bruke smarttelefoner for å etablere et riktig bilde av en beredskapssituasjon.

Industrien velger RAYVN

Norsea Group, Weatherford, GE Oil & Gas og mange flere har valgt RAYVN sin beredskapssoftware.

- Det å ha et verktøy som ansatte sliter med å bruke skaper frustrasjon, og det går over sikkerheten. Det er dårlig HMS. Fellesnevneren er at kundene ønsker en brukervennlig beredskapssoftware som kan implementeres uten å bruke mye tid på opplæring.

Han forteller at beredskapssoftware skal være like enkel å bruke som Facebook, Twitter og Snapchat.

- Mange av våre kunder har brukere på RAYVN helt ut over førstelinjeberedskap.

Ravyn er en global software

Olje og gasselskaper, kraftselskaper, luftfart, spill & lotteri, transport og slakteriselskaper bruker RAYVN i sine beredskapsorganisasjoner.

- I internasjonale organisasjoner er ansatte ofte på reise. Toppledere må håndtere beredskapssituasjoner uansett hvor i verden de befinner seg. Ofte kan de være i en helt annen verdensdel enn der ulykken skjer. De må ha et verktøy som gjør at de kan holde seg oppdatert i den faktiske beredskapssituasjonen der de befinner seg.

RAYVN har hatt god fart den siste tiden og etablert seg i mange land.

- Ja, vi har nå kontorer i Europa, USA og Asia. Det er utrolig spennende å bygge opp software i Norge som lykkes globalt.

Erik Skaara avslutter med å oppfordre personer som jobber med industrivern om å melde seg på Industrivernkonferansen og komme innom utstillerstanden deres til uken.