Grove Knutsen

Grove Knutsen

Noe om firmaet.

Annonsørinnhold:

Utstyrsoppbevaring for dummies!

Publisert

Hver dag håndteres dyrebart utstyr og verktøy av forskjellige fagfolk rundt om i landet. Dessverre forekommer skader og at man rett ut mister utstyr gjennom arbeidsdagen. Dette skaper en del hodebry for arbeidsgiver og fagmenn som er avhengig av utstyret i sin daglige jobb.

Dette gjelder alle profesjonelle brukere som skal lagre, oppbevare eller transportere dyrt utstyr. Alt fra ingeniører med avansert måleutstyr, politi og militære med våpen eller annet teknisk utstyr og fotografer med sine dyre kameraer og alt ekstra utstyr av ledninger og stativer.

Idiotsikre kasser og kofferter.

Utfordringen er å finne ut hvordan man kan ta vare på utstyret på en mer forsvarlig måte og ikke minst, enkelt ha oversikten over utstyret så man slipper og la noe ligge igjen når man er ute på oppdrag. Grove Knutsen mener å ha løsningen klar. Salgsjef Erik Hauge forklarer at deres geniale konsept ”Trygt i boks” kombinerer sikre kasser og kofferter med spesialtilpasset innredning og smart tilbehør.

– Alle har behov for utstyr i boks, understreker salgssjef Erik Hauge.
– Alle har behov for utstyr i boks, understreker salgssjef Erik Hauge.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Allerede på 60-tallet inngikk de avtale om agenturet på kasser fra tyske Zarges. De lager skikkelige solide kasser som tåler hard medfart i under alle slags omstendigheter. I tillegg til Zarges har Grove Knutsen agentur på flere ledende Europeiske produsenter som Raaco og Explorer Cases i Norge og benytter både aluminium og plaskasser i løsningene de tilbyr.

Også for å holde orden

Innredningen i boksene spesial tilpasses enhver bruk og når man ønsker god oversikt over utstyret, i tillegg til sikker oppbevaring. Legger man på en plate i sterk farge og gjerne med etiketter for utstyret på toppen av innredningen. På denne måten blir det enkelt å se hva som mangler av utstyr til en hver tid.

Følg oss på Facebook

Powered by Labrador CMS