Iteo

Iteo

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Ansetter en av Norges beste på Facebook

Publisert

Takin Kroop kommer til Iteo som digital rådgiver med spesialkompetanse på Facebook og Google Adwords. Dette styrker byråets evne til å levere på tvers av alle kommunikasjonsflater.

Takin Kroop har de siste syv årene jobbet med markedsføring for Facebook og er sertifisert spesialist på Google Adwords. Han kommer til Iteo fra Pilot Media. Før dette jobbet han i Fanbooster.

- Jeg ønsket større bredde innen kommunikasjonsfaget, og ser Iteo som stedet å være for å tilegne meg kunnskap om hele bredden innen digital markedskommunikasjon. Dette særlig for å kunne tilby strategisk rådgivning på tvers av alle kommunikasjonsflater, forteller Takin Kroop.

- Jeg hadde allerede samarbeidet med Iteo på noen prosjekter og hadde god kjennskap til både byrået og de som jobber der. Etter en hyggelig samtale med leder av digitalavdelingen fikk jeg en spennende mulighet jeg benyttet meg av.

Arbeidskontrakten var signert på få dager

- Jeg har fulgt Takin fra han var student til i dag der han er en respektert og synlig person i miljøet rundt digital kommunikasjon. Han er en av de i Norge som vet best hvordan man skal få mest mulig ut av budsjettene på Facebook. Han har dyp forståelse for mekanismene, og ikke minst kan han vise til veldig gode resultater. Jeg har lenge forsøkt å få han til Iteo, sier Erik Eskedal, digital strateg i Iteo.

En av Norges beste på Facebook

For Iteo betyr dette at vi nå har en av Norges beste på Facebook i egne rekker. Byrået kan nå levere spesialkompetanse på tvers av egne, fortjente og betalte kommunikasjonsflater, og er således en fullservicetilbyder innen digital markedskommunikasjon.

Tross sin unge alder har Takin lang erfaring som selger, designer, markedsfører, gründer og rådgiver. Han har bistått store merkevarer som Nordic Choice Hotels, Santander og Telenor, m.fl.

- Jeg ser veldig frem til å bistå Iteos kunder med min spesialkompetanse, og utvikle meg på de områdene jeg ikke er så sterk på sammen med et sterkt team på digital kommunikasjon og innholdsmarkedsføring, avslutter Takin.

Send mail til Takin om du ønsker å høre mer om hva han kan gjøre for din virksomhet på Facebook eller med Google, eller gå via din faste kundekontakt.

Powered by Labrador CMS