FourPhase

FourPhase

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Offshore Europe-suksess

Publisert

Ser kundenes utfordring med nye øyne.

Da FourPhase bestemte seg for å være tilstede på en av verdens største olje- og gasskonferanser, visste de at de måtte tenke litt utenfor boksen for å få oppmerksomhet. Offshore Europe samler 1535 selskaper fra 44 land, og er et fantastisk sted å bygge nettverk.

Viste frem mysteriumsteknologien

FourPhase, som leverer utstyr som eliminerer problemsand og øker produksjonen ved å effektivisere sandproduserende oljebrønner, har sett viktigheten å være tilstede på Offshore Europe.

Vi klarte å få tak i de riktige bransjeaktørene som vi vet har behov for vår teknologi, men som kanskje ikke vet at den eksisterer, forteller Giedre Malinauskaite, markedssjef i FourPhase.

  • Les også: Eliminerer problemsand verden over
  • Messen hadde 55.947 industrirepresentanter fra 104 land, gir uendelige muligheter for å presentere ny teknologi og for å kjenne på pulsen i markedet.

    Vi visste at det kunne være litt utfordrende å få tak i folk under selve messen. Derfor tok vi en beslutning på å samle alle de viktigste kontaktene og heller invitere dem til en uformell middag og minglekveld i Aberdeen sentrum etter at messelokalene stengte, forteller Malinauskaite.

    Ble en suksess

    Det var en kjempekveld! Vi møtte gamle og nye kontakter og fått mulighet til å lære mer om utfordringene våre kunder har når det gjelder sandhåndtering og fortelle dem hvordan vi kan hjelpe til ved bruk av vår patenterte DualFlow-teknologi, som fjerner sand kontinuerlig og gir økning i produksjonen. Vi var fem fra FourPhase som stilte og det var ca 30 kunder som kom innom å hilse på oss i løpet av kvelden, avslutter markedssjefen.

Powered by Labrador CMS