FourPhase

FourPhase

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

FourPhase hijacker Offshore Europe

Publisert

Det lille selskapet på den store oljekonferansen.

FourPhase er et oljeselskap med 35 ansatte. Offshore Europe er en av verdens største olje- og gasskonferanse. Nå møtes de to på en utradisjonell måte.

Når du er en liten aktør med et navn ingen har hørt og du leverer utstyr som de færreste vet eksisterer, da må du tenke litt utenfor boksen, forteller markedssjef i FourPhase, Giedre Malinauskaite. Med litt kreativitet mener hun Offshore Europe kan bli en døråpner for selskapet.

Ja, det er en viktig konferanse og vi må være til stede. Offshore Europe er et fantastisk sted å bygge nettverk, man møter en mengde potensielle kunder og får utvekslet erfaringer. Nå skal vi dit og vise frem det vi er best på.

Eliminerer problem-sand

FourPhase leverer teknologi som effektiviserer sandproduserende oljebrønner. Malinauskaite understreker at sand kan bli et stort problem for oljeutvinnere som liker effektive prosesser.

70% av oljefeltene i verden produserer sand som et biprodukt. Utfordringen er at det er begrenset hvor mye sand man kan ta opp sammen med oljen, sand eroderer tross alt utstyr og forsinker produksjonen.

Hvor kommer FourPhase inn i bildet?

Det vi sier til våre kunder er; kjør på! Vi håndterer sanden fortløpende, så produksjonen kan fortsette uavbrutt. Da koster det selvsagt mindre å produsere mer.

Deltar på egne premisser

Med over 60 000 deltagere, forteller Malinauskaite at det er lett å forsvinne i mengden på den enorme konferansen.

Vi er et lite selskap, og vår viktigste prioritering er å bli sett. For oss var det derfor vanskelig å se hvordan det skulle lønne seg å investere i en stand, vi måtte rett og slett gå vår egen vei.

Det endte opp med at det ikke ble noen stand på FourPhase, og etter en idemyldringsrunde gikk selskapet for en ny ide.

Vi bestemte at måten å få mest ut av Offshore Europe på, er å møte menneskene etter konferansen er slutt. Så vi lagde vårt eget event, og arrangerer FourPhase at the Courtyard, en kundemiddag og minglekveld i Aberdeen sentrum.

FourPhase at the Courtyard

Selskapet har leid lokaler i sentrum og håper FourPhase at the Courtyard skal sørge for god stemning og senkede skuldre for sine deltagere.

På kundemiddagen vår skal vi samle alle viktige eksisterende og nye kontakter. Vi garanterer herlige mennesker, mingling, mat og vin. At FourPhase tilbyr nettverksbygging i mer avslappede omgivelser er åpenbart et tiltak folk setter pris på, og en god del er allerede påmeldt.

Les også: Full fart for FourPhase

Malinauskaite forteller at listen over påmeldte fylles opp fra alle verdenshjørner.

Våre påmeldte så langt kommer fra hele verden, men akkurat nå opplever vi mest trykk fra Norge, Storbritannia og Malaysia. Vi vet dette blir en kjempekveld, og vi gleder oss stort til å møte nye og gamle venner.

Tenkt deg til Offshore Europe, og tror FourPhase at the Courtyard er noe for deg eller ditt selskap? Meld deg på her.

Powered by Labrador CMS