FourPhase

FourPhase

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Full fart for FourPhase

Publisert

Møt nytt medlem i TEAM enerWE!

Oljesand kan bli et stort problem for oljeutvinnere som liker effektive prosesser. FourPhase leverer teknologi som effektiviserer sandproduserende oljebrønner. Selskapet har 35 ansatte, og veldig gode referanser som kan dokumentere besparelser, blant annet fra kunder som Statoil, Wintershall og Saudi Aramco.

Hvem er FourPhase?

FourPhase er et ungt og veldig dynamisk selskap med fantastisk flinke ansatte, som alltid klarer å tenke utenfor boksen. Vi har samlet et team som har god erfaring med håndtering av sedimenter, samt utvikling og drift av desandere.

For bedre å kunne betjene et internasjonalt kundemarked, har vi åpnet kontor i Aberdeen og ser på muligheten for videre vekst utenfor det norske markedet.

Vårt DualFlow-system er anerkjent blant våre kunder for å øke produksjonen og vi har gode case-studies som dokumenterer resultatene. Hele utviklingen av systemet, fra engineering til sammensetning gjøres på våre hovedlokaler på Os. Dette gir oss muligheten til å kvalitetssikre hver minste detalj, slik at vi leverer sikre løsninger av meget høy kvalitet til våre kunder, forteller Giedre Malinauskaite, markedssjef i FourPhase.

Hvordan skal dere møte utfordringene i markedet fremover?

FourPhase fokuserer på å tenke forenkling, effektivisering og produksjonsøkning når det gjelder håndtering av sedimenter. Måten organisasjonen er bygget opp på, samt kompetansen som er samlet i bedriften, gjør oss veldig fleksible og løsningsorienterte. Det betyr at vi lett kan tilpasse oss kunden og markedsituasjonen, og levere utstyr og løsninger som er lønnsomme når oljeprisen er lav og investeringsbudsjettene må kuttes.

Les også: FourPhase hijacker Offshore Europe

Hva er selskapets mål for 2015?

Hovedmålet er utvidet internasjonal vekst med etablering i tre forskjellige regioner. I tillegg ønsker vi å fortsette videreutviklingen av våre tekniske løsninger, sier Malinauskaite.

Hvilke forventninger har dere til TEAM enerWE-medlemsskapet?

enerWe er en digital mediakanal som tenker nytt, utvikler seg stadig og som derfor klarer å nå en bredere og bredere målgruppe innenfor energinæringen. Vi forventer at medlemskapet i TEAM enerWE skal gi oss muligheten å være enda mer synlige i markedet, og gi oss muligheten til å fortelle potensielle kunder om den siste utviklingen innenfor teknologi for sedimenthåndtering og de store potensielle besparelsene som er tilknyttet dette, avslutter Malinauskaite.

Powered by Labrador CMS