Marine Safety

Marine Safety

Vår visjon er å beskytte mennesker i krevende maritime omgivelser. Vi oppfordrer våre kunder til å verne om livet til hver enkelt ansatt og at den ansatte skal føle trygghet og at deres sikkerhet er ivaretatt.

Annonsørinnhold:

Marine Safety klatrer opp i høyden

Publisert

Deltar på bransjens møteplass.

Marine Safety deltok på Høydekonferansen 2014, og tar nå skrittet videre som utstiller på neste års konferanse.

Vi var svært fornøyd med arrangementet i år, og vi har derfor valgt å bli med som utstiller på Høydekonferansen i 2015, forteller Kim Aasland, Daglig leder og gründer i Marine Safety AS.

Marine Safety leverer personlig sikkerhetsutstyr av høy kvalitet fra Tyske produsenter. Visjonen er å levere PPE-løsninger som gjør det tryggere å jobbe offshore.

Høydekonferansen er stedet der de møter bransjen og får en oppdatering over bransjens utfordringer og muligheter.

Vi er også veldig fornøyd med at Klaus Bornack, CEO i Bornack GmbH Tyskland, er invitert som foredragsholder på konferansen, siden vi er deres distributør i Norge.

Klaus Bornack leder og eier en de mest innovative og kvalitetsbevisste utstyrsprodusentene innenfor fallsikring og arbeid i høyden i Tyskland. Bornack sin filosofi er å lytte til sine kunder og samarbeide tett med dem, for å finne nye og innovative løsninger.

Klaus Bornack er en pioneer som har holdt en rekke foredrag blant annet på A+A messa i 2013, hvor han presenterte deres løsning for å unngå hengetraumer og opprettholde blodsirkulasjonen til den forulykkede, forteller Kim Aasland.

Vi ser frem til Høydekonferansen 2015, og oppfordrer alle andre som jobber i høyden til å bli med på arrangementet.

Powered by Labrador CMS