Mintra Group

Mintra Group

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Mintra Trainingportal og Riverside utvider mannskapet

Publisert

Det norske programvareselskapet OCS HR slår seg sammen med Mintra.

The Riverside Company utvider Mintra Trainingportal AS (Mintra)-plattformen ved å innlemme OCS HR AS (OCS). OCS leverer programvare for administrasjon av HR, mannskapsrotasjon og lønn til selskaper i maritim industri, og olje- og gassektoren. Dette er et verdifullt komplement til Mintras eksisterende kjerneportefølje; obligatoriske HMS-kurs som distribueres på kurs- og kompetanseplattformen Trainingportal.

Gjennom OCS’ programvare kan kundene effektivt automatisere komplekse HR-prosesser (som for eksempel lønn for ulike lands skattesystemer, kompetansestyring, mannskapsrotasjon), og dermed spare tid og kostnader. Den nye gruppen er ideelt posisjonert for å betjene to industrier som er både komplekse og sterkt regulert.

- Ved å kombinere Mintra og OCS bygger vi en integrert markedsleder som tilbyr et fullverdig HR styringssystem, sier Riverside-partner Thomas Blomqvist. - Dette åpner også opp den maritime industrien for Mintras kurs- og kompetansesystemer.

Å ha OCS på laget vil også bidra til Mintras internasjonale vekst, gjennom OCS sin globale kundebase og nylig etablerte Singapore-kontor. Riverside har gjennomført mer enn 410 internasjonale transaksjoner, og har et verdensomspennende nettverk av erfarne ansatte som er klare til å bistå med internasjonalisering av selskapene i porteføljen.

- Disse to selskapene er en spennende kombinasjon, og vi gleder oss til å tilby verdifulle nye løsninger til våre kunder. Mintra og OCS har mange logiske kontaktpunkter. Selskapene har allerede et godt samarbeid, og det er dette vi vil bygge videre på for å tilby våre kunder de mest kostnadseffektive HR- og kompetansesystemene, sier Mintras CEO, Scott Kerr.

Powered by Labrador CMS