Trygg Kurs

Trygg Kurs

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

- Det er ofte en utfordring at det eksisterer så mange leverandører av ymse kvalitet.

Publisert

Trygg kurs mener at mange kokker gir mye søl, og styrker sitt totalleverandør-konsept.

Det er ofte en utfordring at det eksisterer så mange kurslevererandører av ymse kvalitet og med forskjellige rutiner. For den HMS-ansvarlige i bedriften går mye unødvendig tid bort i å forholde seg til og holde oversikt over de mange leverandører. Det har derfor meldt seg et klart behov for å spare tid ved å samle alle kurs hos en leverandør, hvor man er trygg på den kvalitet og kompetanse som kursleverandøren leverer.

Stolpekurs, mastekurs og årlig trening i nedfiring

Joakim Eriksen i Trygg Kurs forteller at de har oppdaget et behov hos sine kunder og har derfor styrket sitt totalleverandør-konsept. De tilbyr nå også Stolpekurs, mastekurs og årlig trening i nedfiring. – Vi ønsker å levere flest mulig av de kursene som våre kunder har behov for. I tillegg ønsker vi å sikre at kursene har høy kvalitet med gode instruktører og at kursene blir gjennomført på en smertefri måte for kundene våre ved at vi håndterer alt fra frakt av utstyr til håndtering av påmeldinger og dokumentasjon, forklarer Eriksen. – Med andre ord, vi gjør alt!!

Keyaccount Manager Joakim Eriksen i Trygg Kurs
Keyaccount Manager Joakim Eriksen i Trygg Kurs

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Merker pågang fra elektro- og telemontører

Trygg Kurs opplever nå stadig større etterspørsel fra elektro- og, telemontører, men opplæringen er også aktuell for annet personell som arbeider i stolper og master.

Kursene skreddersys og tilpasses små og mellomstore bedrifter med et lavt antall arbeidstakere, eller til store bedrifter som ønsker å unngå å ta ut hele avdelinger av arbeidstakere samtidig, men da heller sende mindre grupper på de åpne kursene våre, slik at de hele tiden kan ivareta drift og produksjon.

I tillegg til åpne kurs som Trygg Kurs arrangerer, kan kursene gjennomføres bedriftsinternt for kunde, enten på kundens lokasjon eller på Trygg Kurs flotte innendørsfasiliteter, slik at man kan ha fullt fokus på opplæring og trening uavhengig av temperatur, vær og vind ute.

Følg oss på Facebook

Powered by Labrador CMS