Trygg Kurs

Trygg Kurs

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

- Flere vil ha HMS-rådgivning, og da leverer vi

Publisert

Etter nok et år med stabil vekst ser Trygg Kurs seg nødt til å utvide kapasiteten ytterligere, denne gangen innen HMS-kompetanse.

-For å imøtekomme den store pågangen innen HMS-opplæring og rådgivning, økes kapasiteten nå  med tre nye rådgivere, heter det i en melding fra selskapet.

Flere vil ha HMS-rådgivning

Trygg Kurs kan vise til solid vekst de siste årene, en trend som har fortsatt uavbrutt i 2017. Key account manager i selskapet, Joachim Eriksen, bekrefter at veksten delvis skyldes en økende pågang fra kunder som ønsker skreddersydde HMS-tjenester.

- Vi har merket at interessen for kursene våre er stigende, samtidig som flere kunder etterspør rådgivning og bistand under eget HMS-arbeid. Den siste tiden har vi derfor sett behov for å øke tilgangen på rådgiverkompetanse, slik at vi kan imøtekomme kundenes ønsker i enda større grad enn tidligere. Kort fortalt; Flere kunder ville ha HMS-rådgivning, og nå leverer vi nettopp det, forteller Eriksen.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Tre nye HMS-hoder på plass

Selskapets tre nye rådgivere er allerede i gang og klare for oppdrag.

– Vi er selvsagt svært fornøyd med å få på plass nye systemer og en bredere rådgiverkapasitet. Det er godt å kunne møte den økende etterspørselen med tre nye og svært flinke HMS-hoder i Trygg Kurs-staben. De tre står parat til å bistå med spesialtilpassede konsultasjoner innen alle aspekter av kundenes HMS-arbeid, avslutter Eriksen.

Kompetanseøkningen gir Trygg Kurs økt kapasitet innen:

  • Bistand ved utarbeidelse av HMS-systemer og internkontroll
  • Bistand ved gjennomføring og dokumentasjon av Risikovurderinger
  • Bistand ved gjennomføring og dokumentasjon av handlingsplaner
  • Rådgivning innen lovverk og forskrifter
  • Bistand ved gjennomføring av Vernerunder
  • Revisjon av HMS-systemer
  • Bistand ved rus- og avhengighetsproblematikk
  • Følg oss på Facebook

Powered by Labrador CMS