LRA Safety

LRA Safety

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

sikkert arbeid i høyden
sikkert arbeid i høyden

- Utallige produkter for arbeid i høyden skaper forvirring

Publisert

Langset Rope Access lanserer Høydeguide.

Langset Rope Access har gjennom sitt arbeid innen tilkomstteknikk og fokus på sikkert arbeid i høyden tilegnet seg verdifull kompetanse. Dette formidles nå videre via kurs, veiledere og produkter til til de som arbeider i høyden. LRA har gjennom tiden etablert egne kurssentre som dekker alle kurs innen arbeid i høyden samt et bredt produktutvalg for de som trenger sikringsutstyr.

- Det finnes i dag utallige produkter for arbeid i høyden og det skaper mye forvirring. LRA lager nå en egen Høydeguide der vi belyser hvilke produkter som passer til hver enkel arbeidsoppgave i høyden samt den opplæring som kreves og anbefales ved kjøp av de forskjellige produktene, forteller administrerende direktør i LRA, Svein Olav Høysæther.

Tilpasser behov etter bransje

Høydeguiden LRA har laget viser blant annet hvilke produkter som passer hver enkelt bransje der det er behov for slikt utstyr. Den viser også anbefalt opplæring og beskriver bruksområder.

Produktutvalget til LRA er blant annet bygget opp på kompetanse som mange av de ansatte LRA har.

- Vi har ansatte med mange års erfaring innen arbeid i høyden eller som tilhører redningsgrupper. I tillegg er det flere som bruker all sin fritid på fjellklatring eller andre fritidsaktiviteter der en har erfaring med bruken av slikt utstyr, sier Fagleder innen arbeid i høyden, Magnus Svellingen.

Eksklusiv distributør av innovativt utstyr

LRA har nå et bredt utvalg av sikringsutstyr for arbeid i høyden der de er eksklusiv distributør for flere.

- Siste produkter inn er redningsprodukter fra SKEDCO, som har redningsbårer og tilbehør som er meget universalt både for olje- og gassnæringen, on/offshore vind og spesielt redningstjenesten. Med vår produktsatsing innen høydearbeid vil vi kunne tilby innovative og trygge løsninger for arbeid i høyden, avslutter Svellingen.

Høydeturné 2016

LRA planlegger også en høydeturne neste år, der produkter og tjenester skal demonstreres.

- LRA skal delta i flere viktige fora innen arbeid i høyden i 2016, her får vi demonstrert og vist frem våre produkter og tjenester på en god måte, avslutter Høysæther.

Powered by Labrador CMS