TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

En viktig møteplass

Publisert

Store forventninger til konferansen.

Høydekonferansen arrangeres i Stavanger den 5. og 6. mai 2015. Høyde AS er blant utstillerne på konferansen. Høyde AS er en nyoppstartet bedrift med hovedfokus på å selge kvalitetsutstyr til arbeid i høyden.

Nora Høy Sevenius er Manager i Høyden AS.

Hva tilbyr Høyde AS?

Sikkerheten til de som jobber i høyden er i hovedfokus og det legges derfor stor vekt på å tilby utstyr fra produsenter som er kjent for god kvalite, forteller Nora.

Høyde AS selger for øyeblikket produkter fra anerkjente produsenter som ISC, Harken, Leading Edge, Kong og Ortlieb.

Vi jobber med å utvide sortimentet.

Nora forteller videre at de også vil gjøre sitt ytterste for å skaffe andre produkter og merker dersom kunden er interessert i dette. Presentasjonsportalen til Høyde AS er hoydebutikken.no.

Hoydebutikken.no blir det jevnlig lagt ut nye spennende produkter, forteller hun. Finner du ikke produktet du ønsker, så ta kontakt.

Hvilke utfordringer ser dere med tanke på sikkerhet når det gjelder arbeid i høyden?

Det er alltid en risiko å jobbe i høyden, spesielt under situasjoner som genererer stress. Om en person er stresset er sannsynligheten for feilvurdering av situasjonen større, og sannsynligheten for at det blir begått en feil større.

Høyde AS jobber nå sammen med en utvikler for å utvikle et produkt som kan hjelpe til med å måle stressnivået hos en person.

Arbeidsleder vil til enhver tid ha oversikt over personens tilstand, og kan ut fra denne informasjonen avgjøre om stressnivået er så høyt at det er stor risiko for å gjøre feil. Arbeidsleder kan da avgjøre om personen kan fortsette jobben eller bør ta en pause, avslutte arbeidet eller hentes, ut/ned.

Ut i fra samme informasjon kan arbeidsleder også vurdere risikoen for hengetraume, eller hvordan helsen til er til en person som oppholder seg en plass der det er risiko for lavt oksygennivå.

Hun forteller at riktig utstyr til arbeidet som skal utføres, og riktig bruk av utstyret også er en utfordring med tanke på sikkerheten.

Det er derfor svært viktig at alle brukerne tar seg tid til å lese bruksanvisningen til utstyr de ikke har brukt før og at de får god opplæring i bruk av dette utstyret, slik at ulykker på grunn av feil bruk unngås.

Hvilke type bedrifter er typiske kunder hos Høyde AS?

De fleste kundene våre er bedrifter som benytter seg av tilkomstteknikk som metode, og som er knyttet opp mot offshoremarkedet.

Hvorfor deltar dere med utstillerstand på Høydekonferansen?

Høydekonferansen er en viktig møteplass for bedrifter som arbeider i høyden. Det er derfor en viktig arena for Høyde AS å være tilstede på for å markedsføre våre produkter.

Det er også en viktig møteplass for å kunne diskutere ulike behov til de som arbeider i høyden og hvordan vi på utstyrssiden best mulig kan møte disse behovene.

I tillegg er det også en viktig arena for å holde seg faglig oppdatert.

Hvilke forventninger har dere til Høydekonferansen?

Jeg forventer at Høydekonferansen skal gi meg faglig oppdatering og at den skal gi Høyde AS kontakter innad i bedriftene. Vi ser også frem til å presentere produkter som høydebutikken tilbyr, avslutter hun.

---

Høydekonferansen arrangeres av TEAM Nordmarka AS i samarbeid med enerWE.no. Konferansen er et initiativ fra AAK.

Powered by Labrador CMS