LRA Safety

LRA Safety

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Kun sertifiserte kan kurse

Publisert

Langset Rope Access er sertifisert.

Langset Rope Access (LRA) ble denne uken sertifisert etter Norsk standard for opplæring innen tilkomstteknikk. Sertifiseringen gir LRA mulighet til å tilby opplæring innen standarden for TT samt ha intern opplæring av egne ansatte.

Magnus Svellingen, fagansvarlig for TT er fornøyd med å endelig ha dette på plass.

Sertifiseringen har vært en viktig og lærerik prosess for oss i LRA.

Arbeid i tau er blitt en nødvendig og kostnadsbesparende metode i mange operasjoner som i dag utføres på norsk sokkel, vi ser at det er flere som velger bruk av tilkomstteknikk innen flere tjenester i dag og vi tror på mange flere i de neste årene.

Sertifiseringen er utført av SOFT Sertifisering og alle kurs er basert på læreplaner i henhold til NS 9600. Det er kun sertifiserte bedrifter som kan holde kurs.

Kursene er basert på både teoretisk og praktisk opplæring, med hovedvekt på det praktiske.

Siste dag av kurset blir det gjennomført teoretisk og praktisk eksaminering. Både den  teoretiske og den praktiske prøven må være bestått for å kunne bli sertifisert, sier Svellingen.

LRA har også andre kurs innen arbeid i høyden.

Vi har satset tungt og satt oss flere mål i løpet av de neste årene.

Vi har nå på plass kurs innen Tilkomstteknikk samt flere andre kurs innen arbeid i høyden, det nyeste tilbudet sammen med TT er fjellsikring, sier Adm.Dir Svein Olav Høysæther.

Langset Rope Access har etablert seg sterkt på markedet og satser nå videre for å ta  større andel av det som skjer på norsk sokkel og landbasert industri.

LRA har fokus på utvikling, det er noe vi ser på kontinuerlig. Vi ser etter gamle og ikke minst nye behov i markedet.

Slutter en med det stagnerer det fort, avslutter Høysæther.

 

Powered by Labrador CMS