TotalSafety

TotalSafety

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Fokus på spesialkurs

Publisert

Mer enn 100 deltakere på 2 år.

Det har de siste 2 årene vært stor interesse for Total Safety AS sine spesialkurs for leger og sykepleiere. Kursene, som har fokus på å sette deltakeren i bedre stand til å vurdere omfanget av en skade, har til nå hatt over 100 deltakere, blant annet fra Songa Offshore, Exxon Mobil, Statoil, Teekay og Adecco Helse. Kurset er et av flere som Total Safety tilbyr av spesialkurs for sykepleiere og leger offshore.

Vi er veldig fornøyd med responsen disse kursene har fått i markedet og det er tydelig å se at det har vært et behov for dette, sier Vibecke Alvestad i Total Safety.

Kursene er spesialdesignet for sykepleiere for å styrke deres kompetanse innen fagfeltene øyeskade, akutt mageproblematikk, suturbehandling og AHLR. Instruktørene er høyt kvalifiserte leger med spesialkompetanse innenfor kursets fagfelt.

Ved å bedre kunne vurdere omfanget av en skade vil man også bedre evnen til å formidle dette til vakthavende lege. Man kan også redusere antall innsendelser til land, da kursene gjør deltaker i stand til å behandle småskader på stedet, avslutter Alvestad.

Du kan lese mer om kurset på www.totalsafety.no.

Powered by Labrador CMS