Standard Norge

Standard Norge

Standard Norge utvikler og forvalter standarder i Norge, og har enerett på å utgi Norsk Standard. Gjennom Standard Online gjør Standard Norge norske, europeiske og internasjonale standarder tilgjengelige og bidrar til at de tas i bruk. Vi tilbyr også kurs og rådgiving innenfor et stort utvalg standarder.

Over 3 000 norske eksperter er med i standardiseringsarbeid i regi av Standard Norge på nasjonalt eller internasjonalt plan. Vi har rundt 70 ansatte som sørger for at dette arbeidet går sin gang. Les mer om å jobbe i Standard Norge.

Standard Norge er den ledende aktøren på nasjonal og internasjonal standardisering i Norge.

  • Sammen med kundene utvikler vi løsninger som gir økt effektivitet, større konkurransekraft og redusert risiko i bedrifter og samfunnet
  • Vi er et nøytralt bindeledd mellom involverte parter og en pådriver i globale nettverk

Annonsørinnhold:

Tidenes ONS!

Publisert

Stor interesse for standarder.

enerWE intervjuet Standard Online på ONS' siste dag. Etter en hektisk uke er det naturlig å ta en oppsummering.

Vi har aldri deltatt på en messe der det har vært så stor interesse for hva vi kan levere, sier Bente Rusten, Sales Manager i Standard Online.

Standard Online har også erfart stor internasjonal interesse for sine standarder, da spesielt NORSOK.

Vi har opplevd spesielt stor interesse fra asiatiske selskap, sier Rusten. Vi har vært behjelpelige hele uken og vist hvordan standardene enkelt kan lastes ned fra våre hjemmesider, avslutter hun.

Se videointervju over.

Powered by Labrador CMS