RS Sjøredningsskolen

RS Sjøredningsskolen

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Kostnadsfokus bidrar til HMS-samarbeid

Publisert

Møt RS Sjøredningsskolen på ONS.

Kostnadsfokus vs. HMS?

Oljebransjen er preget av kostnadskutt og nedbemanninger. Aktører som tidligere har brukt hundretusener på overdådige arrangementer på ONS har nå funnet frem sparebøssen.

- Ja, dette er en tydelig trend at man er mer forsiktige når det gjelder markedsarrangementer, forteller Cecilie Rochstad, Salgs- og markedssjef i RS Sjøredningsskolen.

Cecilie reiser over til Stavanger på søndag for å delta på oljemessa.

RS Sjøredningsskolen og Trainor har tatt utfordringen

- Det er et sunt tegn at aktørene i oljebransjen er opptatt av å holde kostnadene nede, mener hun. Vi har blitt utfordret av våre kunder, og vi har lansert flere nye tilbud som nettopp bidrar til å redusere kostnadene.

Hun understreker at det ikke går på bekostning av kvaliteten.

- Nei, når det gjelder HMS så må vi alltid jobbe for å holde kvaliteten på topp. Jeg synes derfor det erveldig spennende forteller om samarbeidene vi nå lanserer.

RS Sjøredningsskolen og Trainor har gått sammen om å lage kurspakker som skal hjelpe skipselektrikere og maskinoffiserer i en vanskelig situasjon.

Bakgrunnen for samarbeidet er at det i 2017 blir forbudt å seile uten oppdaterte sertifikater som følge av lovendring i STCW-konvensjonen. Få rederier er villige til å ta kostnaden med å kurse folk i harde økonomiske tider, og mange som står uten jobb har ikke råd til å ta kosten med å oppdatere sertifikatene sine.

RS Sjøredningsskolen, Trainor, Best Western, Thon Hotel og Rent a Wreck i Horten har gått sammen for å hjelpe elektrikere og skipsoffiserer på veien.

Vedlikehold av kompetanse

- Vi har sett den situasjonen som nå har oppstått, tatt en og gått inn i kompaniskap med lokale bedrifter. Med denne totale løsningen gir vi dyktige mennesker en bedre mulighet til å beholde og vedlikeholde kompetansen sin, sier Børre Jacobsen, daglig leder i RS Sjøredningsskolen.

Kom innom oss på ONS!

Cecilie og Børre avslutter med å ønske både eksisterende og nye kunder velkommen innom deres utstillerstand på ONS.

- Ja, vi holder til på paviljongen til Vestfold, forteller Cecilie. Det er stand 5870 i Hall 5.

Powered by Labrador CMS