TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Kommunikasjon i kriseberedskap

Publisert

Er du forberedt?

Vi har den senere tid opplevd flere store alvorlige hendelser der kommunikasjon i kriseberedskap har blitt satt på prøve, både i oljebransjen og ellers i samfunnet.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. På denne konferansen inviteres det til felles workshop med nettopp kommunikasjon i kriseberedskap som tema.

NOR PR leder workshop

Programkomitéen har invitert Fredrik Hannestad (bildet), Daglig leder i NOR PR til å lede workshopen med fokus på kommunikasjon i kriseberedskap.

Blant deltakere på konferansen er informasjons- og kommunikasjonsdirektører fra mange av de store oljeselskapene og oljeserviceselskapene. I tillegg er mange toneangivende konsulent- og kommunikasjonsbyråer representert, deriblant Corporate Communications og First House.

Hvilke utfordringer møter vi?

I forbindelse med terrorangrepet den 22. juli opplevde vi utfordringer med kommunikasjonslinjene. Dette vil  Kitty Eide, mor til datter som deltok på Utøya fortelle mer om på Energy Communication Conference.

I forbindelse med drapet på bussen i Valdres ble det også satt søkelys på kommunikasjonslinjene. Det samme da legehelikopteret styret og to omkom tidlig januar.

Vi står overfor mange felles utfordringer når det gjelder kommunikasjon. Dette er bakgrunnen for at programkomitéen for konferansen har valgt å invitere NOR PR og Hannestad.

Programkomitéen har som mål at workshopen skal bidra til erfaringsoverføring på tvers av selskapsgrenser, og mellom oljeselskap og konsulentmiljøer.

Sosiale medier

En utfordring er sosiale medier.

Kort tid etter terrorhendelsene i Oslo og på Utøya henvendte NRK seg til Twitter og ba om å få utlevert tweets med de vanligste nøkkelordene og såkalte #hashtags som var blitt brukt underveis, skriver NRK.no. Ettersom angrepene var en såpass spesiell hendelse i Norge, fikk vi tilsendt dette, en kvart million kort-meldinger i alt, fra omlag 100 000 brukere. (les artikkelen på NRK.no).

Er ditt selskap forberedt på å takle en strøm av henvendelser gjennom sosiale medier? Dette og mye annet kan du være med å diskutere på Energy Communication Conference i Stavanger, den 11. og 12. mars. Programkomitéen ser frem til workshop i regi av NOR PR.

---

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE.no har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

Powered by Labrador CMS