Standard Norge

Standard Norge

Standard Norge utvikler og forvalter standarder i Norge, og har enerett på å utgi Norsk Standard. Gjennom Standard Online gjør Standard Norge norske, europeiske og internasjonale standarder tilgjengelige og bidrar til at de tas i bruk. Vi tilbyr også kurs og rådgiving innenfor et stort utvalg standarder.

Over 3 000 norske eksperter er med i standardiseringsarbeid i regi av Standard Norge på nasjonalt eller internasjonalt plan. Vi har rundt 70 ansatte som sørger for at dette arbeidet går sin gang. Les mer om å jobbe i Standard Norge.

Standard Norge er den ledende aktøren på nasjonal og internasjonal standardisering i Norge.

  • Sammen med kundene utvikler vi løsninger som gir økt effektivitet, større konkurransekraft og redusert risiko i bedrifter og samfunnet
  • Vi er et nøytralt bindeledd mellom involverte parter og en pådriver i globale nettverk

Annonsørinnhold:

Standard Online på HMS-konferansen

Publisert

Utstillerstand nr. 8

Oljebransjens HMS-konferanse arrangeres i Stavanger den 18. og 19. februar. Konferansen arrangeres av Offshore Media Group i samarbeid med Mintra Trainingportal.

Vi deltar med utstillerstand på årets konferanse, forteller Marlen Eivindsen i Standard Online til enerWE.no. Du kan besøke oss på stand nummer 8.

Konferansen samler mer enn 220 deltakere fra oljebransjen, og mye tyder på at konferansen også i år blir blant de viktigste møteplassene for alle som jobber med HMS i oljebransjen.

Powered by Labrador CMS