TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Utfordring med tilkomstteknikk

Publisert

SOFT med en klasse B Standard.

Varri skal delta som utstiller på Høydekonferansen 2015. I den forbindelse har vi intervjuet Marius Olsen, Daglig leder i Varri AS.

Når det gjelder arbeid i høyden så ser vi at det er en vekst i tilkomstteknikk på land, forteller han. Det er en utfordring å sikre at det blir like trygg arbeidsutførelse på land som offshore. Her jobber blant annet SOFT med en klasse B Standard for å få tilpasset denne til landbasert tilkomstteknikk.

Varri fører de to ledende varemerkene.

Både Petzl og Beal har laget utstyr siden 70-tallet. For 15 år siden valgte de å satse på tilkomstteknikk. De har tilpasset produksjonen sin til dette bruket, og de har fått et forsprang.

De har sin historie fra fjellklatring og produktutvikling. I tillegg har de riktig etikk når det gjelder sikkerhet. Det gjør at Varri får en veldig interessant produktmiks som passer bra for bransjen. Vi har også en tett dialog med produsentene når det gjelder nyutvikling av produkter. Dersom det er spesielle behov i bransjen, så er Varri et godt bindeledd som jobber tett med leverandørene.

Se hele videointervjuet med Marius Olsen øverst i artikkelen.

---

Høydekonferansen er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS og enerWE.no. Høydekonferansen er et intiativ fra AAK.

Powered by Labrador CMS