Mintra Group

Mintra Group

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Ocean Rig deler erfaringer

Publisert

Trainingportal reduserer risiko for storulykke.

Lars Helge Strand (bildet) har driftet Trainingportal for Ocean Rig de siste årene.

Foruten å vedlikeholde systemet for 2000 offshoreansatte globalt har han utviklet nytt innhold i Trainingportal, deriblant flerspråklige kurs til alle nivåer og lokasjoner i organisasjonen. Han har også gjennomført Ocean Rig sitt ambisiøse program med Offline Trainingportal på alle riggene i flåten. Med Offline-versjonen av Trainingportal kan selskapets ansatte gjennomføre e-læringskurs også i perioder uten internettilgang. Informasjon om gjennomførte kurs synkroniseres når riggen får tilgang til internettbåndbredde igjen.

Det siste året har Lars Helge jobbet videre med integrering av Trainingportal med systemer som OCS, Star IPS og Presight. Dessuten har han i samarbeid med Mintra Trainingportal utviklet kurset Ship Security Awareness som Ocean Rig bruker i sin STCW-godkjente sikkerhetsopplæring.

Lars Helge presenterte globalt bruk av Trainingportal på fjorårets Trainingportal Competence Days.

I år vil jeg sammen med Karl Erik Dahl fra Presight Solutions presenter hvordan data fra Trainingportal brukes i et Barrieredashboard for å overvåke risiko og storulykketrussel i operasjoner på Leiv Eiriksson.

Presight systemet viser sammenheng mellom etablerte prosesser på en platform og storulykketrussel, forteller Karl Erik Dahl.

Presight setter sammen risikoanalyse med tekniske, organisatoriske og menneskelige forhold for å gi beslutningsstøtte KPI’r til alle nivå i selskapet.

I tillegg til Ocean Rig og Presight Solutions vil også Aibel, COSL, TESS, Safetec, SOLA HR, Axess, VNG, Industri Energi, Mintra Training Portal Ltd (UK) og Mintra Trainingportal (Norge) bidra med erfaringsdeling på Trainingportal Competence Days.

Trainingportal Competence Days arrangeres den 29. og 30. april. Klikk her for å lese mer om arrangementet.

Powered by Labrador CMS