TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Slik fikk hun jobben

Nettverksbygging på konferanse.

Publisert Sist oppdatert

Kristine Kotte-Eriksen (bildet) studerer PR, kommunikasjon og media på Høgskulen i Volda, og har ett år igjen. I mars 2014 deltok hun på enerWE Communication Conference.

Drømmer om jobb innen kommunikasjon

- Drømmen er å jobbe med kommunikasjon i et stort, internasjonalt selskap, og som nyutdannet gjelder det å få mest mulig erfaring, forteller Kristine Kotte-Eriksen.

Opplevde å bli tatt på alvor

Det var spennende å delta på enerWE Communication Conference, forteller Kristine Kotte-Eriksen. Jeg lærte mye nytt, og fikk snakke med ledere og andre som jobber med kommunikasjon til daglig.

Jeg opplevde å bli tatt på alvor, og at de viste interesse for hva vi driver med på Høgskulen i Volda, så det var positivt.

Deltakelse resulterte i sommerjobb

Kristine Kotte-Eriksen forteller at hun knyttet mange kontakter på enerWE Communication Conference. En av kontaktene skulle vise seg å være veldig verdifull.

- Safetec har en lang tradisjon for å ansette sommerstudenter, og mange av dem har endt opp med fast jobb hos oss etter fullførte studier, forteller Mona Wille, Communications Manager i Safetec.

Jeg synes enerWE Communication Conference var godt organisert med et bredt spekter av foredragsholdere fra bransjen. Konferansen fungerte også som en verdifull nettverksarena, som for Safetec sin del blant annet førte til at vi har fått Kristine som sommerstudent i år.

I år får vi totalt 13 studenter hit, fra realfag, psykologi og samfunnssikkerhet – og for første gang en student med kommunikasjonsfaglig bakgrunn.

- Jeg søkte, og etter noen uker fikk jeg en veldig hyggelig telefon, forteller Kristine Kotte-Eriksen. Jeg fikk skryt for å vise engasjement, blant annet ved å gjøre ting frivillig ved siden av studiene.

Safetec ser frem sommeren

- Med sin faglige bakgrunn og praktiske erfaring, vil Kristine være en veldig god ressurs for oss i det daglige arbeidet i avdelingen, forteller Mona Wille.

Det er også sunt for oss som bedrift å få inn studenter utenfra som ser på ting med nytt og friskt blikk, så vi gleder oss til å jobbe sammen med Kristine i sommer.S

Powered by Labrador CMS