Standard Online

Standard Online er totalleverandør av standarder til hele det norske samfunn, til bedrifter og organisasjoner, offentlig forvaltning, skoler, universiteter og enkeltpersoner. Standard Online skal tilfredsstille kundenes behov for standarder og tilleggsprodukter som gjør det lettere å ta standardene i bruk. Vi tilbyr et bredt spekter av norske, utenlandske og internasjonale standarder blant annet fra NS, ISO, NEK, IEC, NORSOK, ASTM, ASME, API, IEEE, BSI, NFPA, AiAG, CSA, AGA, AWS, ACI, CFR, NACE, MSS, ASCE og AS.

Annonsørinnhold:

Bruk av standarder reduserer digital sårbarhet

Publisert

Norge bør delta, lære av det som skjer i internasjonalt standardiseringsarbeid

... og selv bidra aktivt i utviklingen av nye internasjonale IKT-sikkerhetsstandarder.

Dette kommer fram i en offentlig utredning fra Digitalt sårbarhetsutvalg. Standard Norge inviterer derfor til frokostmøte 18. februar på Lilleaker om hvordan felles internasjonale standarder kan være til nytte både for bedrifter og myndigheter i det totale trusselbildet.

Her kan du melde deg på frokostmøtet til Standard Norge

- Det finnes en rekke internasjonale standarder innenfor IKT-sikkerhet og personvern, utarbeidet av den beste ekspertisen internasjonalt. For et lite land som Norge er det lønnsomt å ta i bruk disse standardene i stedet for å lage egne løsninger. Standard Norge inviterer alle viktige interessenter til å delta i arbeidet, sier adm. dir. i Standard Norge, Jacob Mehus.

Mer fra Standard Online her!