Marine Safety

Marine Safety

Vår visjon er å beskytte mennesker i krevende maritime omgivelser. Vi oppfordrer våre kunder til å verne om livet til hver enkelt ansatt og at den ansatte skal føle trygghet og at deres sikkerhet er ivaretatt.

Annonsørinnhold:

Hva gjør du dersom det er du som skal redde din kollega ut fra en tank?

Publisert

Redningssystemet PROMAN RR 01 forenkler og fremskynder redningsprosessen.

Se for deg en situasjon der din kollega entrer en tank. Så skjer det en ulykke og kollegaen din skader seg. Du forsøker å få kontakt med han, men han har mistet bevisstheten. Hvordan skal du få hentet din kollega opp av tanken og ut gjennom mannhullet?

Jørgen Berge i Marine Safety forklarer at tiden og geometriske aspekter er en viktig faktor.

- Uten et godt redningssystem kan man fort påføre ytterligere skade på kollegaen når man skal hente vedkommende ut gjennom mannhullet, forteller Jørgen Berge.

Han fortsetter.

- Redningssystemet PROMAN RR 01 forenkler og fremskynder redningsprosessen, og er egnet til redning i tanker og beholdere.

Redningsbildet består av en buet glidekropp med sentral vaierguide og en fast tilkoplet stopplate.

- Ved regning føres systemet inn i beholderen, forklarer Jørgen Berge. Glidekroppen gjør at personen blir heiset opp med god avstand til veggen i beholderen. Dette minimerer sjansen for flere skader på den forulykkede.

Dette redningssystemet har fått flere internasjonale sikkerhetspriser, deriblant Tysk sikkerhetspris på messen A + A.

- Produktet kan brukes til redning av personer, men kan også brukes til daglig arbeid hvor nedfiring og heving av personer må til. PROMAN RR01 har eksistert siden 2005 og kan bestilles nå, avslutter Jørgen Berge. 

Se video i toppen av saken for mer informasjon.

Powered by Labrador CMS