Meltwater

Meltwater

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Vet du hva de andre sier om deg?

Publisert

Slik får du vite det.

2015 går mot slutten, og vi ser tilbake på et oljeår med mye turbulens. I denne videoen viser Truls R. Tandberg deg hvordan en årsrapport fra medieovervåkningsverktøyet Meltwater vil kunne hjelpe deg.

Har du oversikt over hva som blir sagt i oljebransjen?

I tøffe tider er det viktig å holde oversikt på hva som er blitt sagt om oss i media.

Meltwater jobber i disse dager med å sammenstille det de kaller årsrapporter til sine kunder. Markedssjef Linda Ørestrand opplever at flere av oppdragsgiverne er fra oljebransjen, og dette er ikke uten grunn.

Hva gjør permitteringer med merkevaren din?

I en bransje der mange permitteres og sies opp, er det stor interesse i for å få et innblikk i hvordan dette har påvirket inntrykket av deres merkevare.

For hva er egentlig blitt sagt om deg i sosiale medier og i nettredaksjonene? Dette er noe de færreste av oss som evner å holde oversikten på. Vi trenger derfor hjelp av folk som kan sette store mengder data i system og trekke ut de redaksjonelle artiklene vi har vært omtalt i, samt gi oss en oppsummering av samtalene på nett der vi har vært nevnt.  Det handler om selskapenes omdømme – her må vi ha kontroll!

Hvordan har konkurrentene dine vært omtalt?

Videre ser Meltwater at flere etterspør en konkurrentanalyse – dette gir en oversikt over konkurrentenes dekning i redaksjonelle nettaviser, samt sosiale medier. Dette gir deg muligheten til å ta de grepene som trengs for eventuelt å komme på riktig spor igjen. For å vinne kontrakter –  bør man være opptatt av konkurransebildet.

Hva sier Ola Nordmann om deg på sosiale medier?

Meltwater overvåker milliarder av redaksjonelle artikler, blogger og diskusjoner i sosiale medier. Jobben deres å gi kundene innsikt – slik at du har den informasjonen du trenger for å ta gode beslutninger.

Glad i kaffe?

Meltwater ønsker dere velkommen til sine kontorer på Aker Brygge for en prat om en årsrapport for ditt selskap.

Eller klikk her for å få tilsendt et tilbud. 

Powered by Labrador CMS