Annonsørinnhold:

PE-fond kjøper Mintra

Publisert Sist oppdatert

Riverside investerer i Mintra Trainingportal sammen med de ansatte i selskapet. Mintra Trainingportal har hovedkontor i Oslo og et datterselskap i Aberdeen og er i dag en av de største leverandørene av opplæringstjenester til olje- og gassindustrien på norsk og britisk sokkel.

Selskapet har hatt en meget sterk vekst de siste årene. Med Riverside som en erfaren, kompetent og solid eier, vil selskapet satse ytterligere på å levere løsninger som reduserer opplæringskostnader og sikrer kompetanse i olje- og gassindustrien på norsk og britisk sokkel. Selskapet har allerede en kundebase internasjonalt, og internasjonalisering vil være viktig for veksten fremover.

Kjernen i selskapets virksomhet er Trainingportal; bransjeportalen for effektiv administrasjon av kurs og kompetanse i olje- og gassindustrien. Trainingportal tilbyr et stort utvalg kurs tilpasset behovene i industrien og krav fra myndigheter og operatører. Kursporteføljen dekker både praktisk trening, klasseromskurs og e-læring.

Mintra Trainingportal tilbyr den største kursporteføljen og den mest fleksible leveringsmodellen i markedet, sier Thomas Blomquist, partner i Riverside. E-læring og IT-støttet kompetansestyring er et viktig bidrag til nødvendige kostnadsreduksjoner i industrien.

Vi ser fram til å bidra til å utvikle selskapet videre basert på den solide teknologien og kompetansen selskapet besitter i dag. Riverside har gjennomført mer enn 45 investeringer innen utdannelse og opplæring siden 1988 og er med sin solide erfaring en ideell partner for Mintra Trainingportal, sier Ivar Viktil, daglig leder i Mintra Trainingportal.

Riverside har også en bred, internasjonal tilstedeværelse og kan støtte Mintra Trainingportal på et globalt nivå. Vi ser fram til et spennende samarbeid!

Pareto Securities AS har på vegne av Mintra Trainingportal vært ansvarlig for rådgiving og gjennomføring av transaksjonen med Riverside.

Riverside

Riverside er et global private equity selskap som fokuserer på voksende selskaper med verdi opp til to milliarder kroner. Siden selskapet ble stiftet i 1988, har Riverside investert i mer en 360 transaksjoner. Riversides internasjonal portefølje inkluderer mer enn 75 selskaper.

Mintra Trainingportal

Mintra Trainingportal ble etablert i 1997 og har i dag ca. 75 ansatte. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger og Aberdeen og er representert i 6 regionale kontorer. Selskapet leverer systemer og tjenester knyttet til kurs og kompetanse i olje- og gassindustrien.

Powered by Labrador CMS