Standard Online

Standard Online er totalleverandør av standarder til hele det norske samfunn, til bedrifter og organisasjoner, offentlig forvaltning, skoler, universiteter og enkeltpersoner. Vi skal tilfredsstille kundenes behov for standarder og tilleggsprodukter som gjør det lettere å ta standardene i bruk. Vi skal derfor ha det beste markeds- og brukertilpassede vare- og tjenestetilbudet innenfor standardisering.

Annonsørinnhold:

Reviderte NORSOK Piping and layout-standarder i 2016

Publisert

I 2013 ble et stort antall revisjonsprosjekter for NORSOK lansert. Ekspertgruppen Piping and Layout, EG-L, jobber nå med å avslutte sine prosjekter, og L-002 og L-004 er allerede publisert og tilgjengelige.

Inghild Kaarstad, prosjektleder i Standard Norge, har ansvaret for blant annet NORSOK-L standardene. - Revisjonen av L-001 vil bli godkjent for publisering i løpet av høsten, og L-003 noe senere i 2016. De nye standardene tar hensyn til nyere teknologisk utvikling og erfaring fra Nordsjøen og behovet for kostnadseffektivitet i operasjonene. Forenkling og kostnadsbesparende tiltak har spesielt vært i fokus, påpeker Kaarstad. Sammen med flere av prosjektlederne på petroleumsområdet i Standard Norge er hun med på ONS 2016 for blant annet å presentere de nye reviderte standardene.

Lanseres på ONS

På tirsdag under messa vil de reviderte NORSOK L-standardene bli lansert under et frokostmøte på Hotel Clarion Energy. Foreløpig er det bare L-002 og L-004 som er blitt lagt ut på www.standard.no, men resten vil komme ut i løpet av 2016.

Messetilbud på NORSOK-L

Sammen med Standard Norge kommer også salgsselskapet Standard Online til ONS. Salgssjef Bente C. Rusten ser frem til besøk av eksisterende kunder, og til å kunne presentere Standard Onlines store utvalg av norske og utenlandske standarder for nye kunder. - Vi vil også tilby et supert messetilbud på alle NORSOK-L standardene som blir lagt til i abonnement, så kom innom vår stand i hall 9, nummer 963!