TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Dette sier de påmeldte

Publisert

Bygg nettverk allerede nå.

OIjeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse arrangeres i Stavanger den 21. og 22. oktober.

For å bida til nettverksbygging på konferansen har vi intervjuet noen av de påmeldte deltakerne. Her kan du se hvilke forventninger de har til arrangementet.

Jeg leder en bedrift i oljeindustrien som har vokst raskt på kort tid. Jeg ser frem til en konferanse som har fokus på helt andre ting enn det de tradisjonelle konferansene har fokus på, sier Eirik Bergsvik, CEO i Interwell AS.

Jeg ser frem til å treffe folk, og til å høre synspunkter omkring den finansielle situasjonen i bransjen og utfordringer og muligheter knyttet opp til dette, sier Leif Røv, Salgs- og Markedsdirektør i AAK AS.

Erling Kvadsheim er direktør for Næringspolitikk i Norsk olje og gass. Jeg håper på gode meningsutvekslinger omkring behovet for stabile og forutsigbare rammebetingelser for olje- og gassnæringen, sier Erling Kvadsheim, Direktør for Næringspolitikk i Norsk olje og gass.

Jeg er spesielt interessert i å høre deltakernes tanker rundt oljeindustriens muligheter i nord, sier Ane Marthe Aasen, Rådgiver i Tromsø kommune.

Jeg ser frem til å møte kunnskapsrike innen norsk oljeindustri og diskutere hvordan kostnadsfokus og teknologi vil påvirke norsk industri fremover, sier Stine Farstad som nylig har fullført en mastergrad i International Business.

Jeg ser frem til å treffe interessante personer fra bransjen, og til å høre hvordan de enkelte selskapene takler omstillingen som bransjen nå står i, sier Dag Hoiland, CEO i Avito Consulting.

Tamara Kuklina er gründer av Snackeriet. Jeg gleder meg til å høre mange interessante foredrag, sier Tamara Kuklina, Grüner av Snackeriet.

Jeg ser frem til en rekke interessante foredrag, og til å knytte nye kontakter med folk i bransjen, sier Hans Henrik Furøy, Sales Manager i Deltek Norge.

Klikk her for å melde deg på Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse 2014.

---

https://vimeo.com/107449372

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse 2014 er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka og enerWE.no. Deltek Nordic er konferansens hovedsponsor.

Powered by Labrador CMS