TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Kostnadsfokus og ny teknologi

Publisert

Hvordan vil det påvirke industrien?

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse arrangeres i Stavanger den 21. og 22. oktober.

Målgruppen for konferansen er Finans, CEO, CFO, prosjektledere og forretningutviklere/salg/marked.

Tradisjon tro, så intervjuer vi deltakere i forkant av konferansen for å bidra til nettverksbygging på tvers av selskapene.

I dette korte intervjuet kan du bli kjent med Stine Farstad (bildet) som nylig har fullført en mastergrad i International Business.

Hvor har du studert?

Jeg har nylig fullført en mastergrad i International Business, og flyttet hjem etter et hektisk år i London, São Paulo, New York og Dubai.

Hva gjør du på fritiden?

For øyeblikket tar research og jobbsøking opp mye av tiden min, men når hodet trenger en pause er jeg veldig glad i å være ute i naturen både med joggesko og etterhvert også ski på bena.

Hva er din forventning til Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse?

Jeg ser frem til å møte kunnskapsrike personer innen norsk oljeindustri og ta del i diskusjonen av aktuelle problemstillinger: Hvordan vil kostnadsfokus og ny teknologi påvirke industrien allerede de neste 3-5 årene? Hvilke grep bør norsk leverandørindustri ta, og hvilke politiske føringer bør legges for å sikre videre utvikling i norsk sektor?

Du treffer Stine og mange andre på Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka og enerWE.no. Deltek Nordic er konferansens hovedsponsor.

Powered by Labrador CMS