TOOLS

TOOLS

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

«Tid er penger», sies det...

Publisert

«Tid er penger», sies det. Her er sju tips til hvordan TOOLS kan hjelpe deg med å spare tid og oppnå økt lønnsomhet.

TOOLS ønsker å være ditt førstevalg når det gjelder verktøy, forbruksmateriell og personlig verneutstyr. Vi kaster ikke bort tiden din, men hjelper deg slik at du kan bruke tiden din på produksjon – ikke vareanskaffelse. Slik kan vi hjelpe deg:

1. Lokal leverandør, nærhet, engasjement og lokalt lager

TOOLS-kjeden er lokalt til stede. 700 kompetente rådgivere på 60 plasser i Norge bruker all sin tid på å gjøre hverdagen til deg som kunde enklere, sikrere og mer lønnsom.

2. Bredt sortiment - alt fra én leverandør

Spar tid på innkjøp og færre selgerbesøk. TOOLS’ sortiment består av utstyr for profesjonelle brukere og er delt inn i seks områder: verktøy og maskiner, personlig verneutstyr, festeteknikk, forbruksmateriell, arbeidsplassutstyr og industrikomponenter. Vi har 390 000 artikler tilgjengelig, eller som vi bruker å si – nok!

3. Skaffetjeneste for «vanskelig» produkter

Noen ganger trenger du produkter som ligger litt utenom normalen. Vi har lang erfaring og kunnskap om å skaffe det «litt sære». For oss er det ganske normalt. Vi er vant med at kundene kontakter oss når de ikke finner leverandører av slike varer. Siden vi bedriver denne form for innkjøp hele tiden, er det enkelt for oss å hjelpe deg. Vi kan også lagerlegge «sjeldne» varer som du har et regelmessig forbruk av.

4. Reduserte anskaffelseskostnader

Flere av våre kunder har betrodd oss oppgaven å senke totalkostnadene deres. Selve kjøpet er jo ofte bare en del av regnestykket. Prinsippet er svært enkelt: Summér alle kostnader ved kjøp av verktøy, personlig verneutstyr, forbruksmateriell, arbeidsklær og alt det andre som ikke hører inn under din direkte virksomhet. Ta så med frakt, administrasjon og lagerbeholdning. Se på summen, kalkuler så med at én enkelt leverandør kan senke totalkostnadene dine med 15-40 prosent.

5. Skreddersydde leveringsløsninger

Vi i TOOLS skreddersyr levering etter ditt ønske, med enkle lagerløsninger og bestillingsteknikk. Vi bistår med optimering av sortiment, oppbygging av lokalt lager hos deg som kunde og løsninger som forenkler varebestilling og fakturering. Hensikten er å forenkle din hverdag og redusere tidsforbruket med å bestille varer.

6. Kurs og tjenester

Vi leverer ikke bare varer, men også nødvendig kurs og opplæring. Vårt store utvalg gir oss også mulighet til å tilby en mengde tjenester og kurs: Alt fra kurs i fallsikring og kontroll av sikkerhetsutstyr, til besiktigelse av maskinkomponenter og leveringsløsninger.

7. Din lokale HMS-partner

Vi i TOOLS er opptatt av hele arbeidsdagen til norske håndverkere og industriarbeidere. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av det vi leverer. Vi er opptatt av å hjelpe kundene med å velge riktige løsninger, slik at man unngår skader og ulykker, reduserer forurensning og jobber i et sundt arbeidsmiljø. Kort sagt: Vi er din lokale HMS-partner.

Powered by Labrador CMS