TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Kommunikasjon i utfordrende tider

Publisert

Statoil skal dele erfaringer.

Energy Communication Conference arrangeres i Stavanger den 24. og 25. mars 2015. Her vil blant annet Øistein Johannessen, Vice President Communication Development and Production Norway i Statoil dele erfaringer når det gjelder internkommunikasjon i utfordrende tider.

Operatørselskapene kutter kostnader, og leverandørselskapene må gå til oppsigelser. Vi er inne i en spesiell tid, der kommunikasjon er ekstra viktig, sier Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no og komitéformann for programkomitéen for Energy Communication Conference.

Vi er derfor veldig glade for at Statoil har takket ja til å dele erfaringer når det gjelder internkommunikasjon i utfordrende tider.

Selv om ikke hele programmet er klart, så mottar konferansearrangøren allerede påmeldinger.

Vi har fått påmeldinger fra personer som deltok på forrige arrangement, og vi har også fått påmeldinger fra personer som ikke har deltatt på konferansen tidligere. Det er hyggelig at både tidligere og nye deltakere ønsker å delta på konferansen.

I tillegg har vi også begynt å få henvendelser om utstillerstands. På forrige arrangement ble det utsolgt, så her er det første mann og kvinne til mølla, sier Kristiansen og smiler.

De 30 første som melder seg på Energy Communication Conference får rabatt på 2.000,- ekskl. mva.

I tider med fokus på kostnadskutt kan det være lurt å benytte seg av rabatten, avslutter Magne før han logger av og tar helg.

Powered by Labrador CMS