TotalSafety

TotalSafety

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Hvordan varsle teamet ved krise?

Publisert

ELU er alltid tilgjengelig.

Emergency Log Unit (ELU) er en applikasjon som brukes som styringsverktøy til krisehåndtering. Denne programvaren er utviklet av Total Safety AS i samarbeid med Enovate.

Vi er stolte over at ELU nå benyttes av flere aktører i olje- og energibransjen, forteller Rune Herringbotn, Daglig leder i Total Safety. Applikasjonen er nå gjennomprøvd, og vi er sikre på at vi fremover vil oppleve en god vekst innen dette området.

Med Emergency Log Unit kan kunder av Total Safety umiddelbart mobilisere sitt Emergency Response Team og sette dem i stand til å samarbeide, dele informasjon og delegere oppgaver.

Alltid tilgjengelig

Man får enkelt tilgang til ELU, både på PC, MAC, mobiltelefoner og nettbrett, forteller Rune Herringbotn.

Varslinger

Med ELU kan kunder av Total Safety varsle flere grupper og personer samtidig. Personell mottar både SMS og e-postmeldinger.

Meldinger fra ELU inneholder relevant informasjon for hendelsen. På denne måten kan Emergency Responce Team enkelt settes i gang til å prioritere og løse oppgaver.

Live oppdateringer og global oversikt

Gjennom ELU får teamet live oppdateringer.

I tillegg kan man også følge flere hendelser samtidig. I enkelte sammenhenger kan en hendelse utspille seg globalt, forteller Herringbotn. Med ELU kan man planlegge globalt, og handle lokalt.

ELU har også en egen modul for å håndtere pårørende, forteller Herringbotn. På denne måten kan informasjon koordineres på en effektiv måte.

Rask og enkel rapportering

Hendelsesrapport kan enkelt lastes ned og lagres som PDF-dokument .

Rapporten viser hele loggen, eller valgte oppføringer basert på person eller rolle, forteller Herringbotn. På denne måten kan man også granske og lære av både hendelsen og beredskapssituasjonen slik at man hele tiden sikrer kontinuerlig forbedring.

Hvem bruker ELU?

Total Safety vil i tiden fremover publisere flere referansecase på enerWE.no. Her vil vi sammen med våre kunder fortelle mer om hvordan olje- og energibransjen nå har begynt å ta bruk av ELU.

Ta også gjerne kontakt med oss for mer informasjon, avslutter Rune Herringbotn.

Powered by Labrador CMS