Annonsørinnhold: enerWE Partner

Tradebroker velger Entelios til sine medlemmer

Tradebroker, Norges ledende innkjøpsorganisasjon for store bedrifter, har gjennom en anbudsprosess valgt Entelios som samarbeidspartner og leverandør av strøm- og forvaltningstjenester til sine medlemmer.

Avtalen har en varighet på fire år og starter opp 1. januar 2020.

Entelios best på kvalitet

— Vi er meget fornøyd med å fortsette samarbeidet som vi har hatt siden 2006 i fire nye år, og vi er glade for at våre medlemmer gjennom avtalen får tilgang til den ledende nordiske leverandøren av fornybar energi og energirådgivning, sier daglig leder i Tradebroker, Terje Fagervik.

Entelios leverer i dag strøm- og forvaltningstjenester til over halvparten av Tradebrokers 57 hovedmedlemmer.

— Avtalen bekrefter Entelios sin posisjon som den ledende leverandøren av fornybar energi til bedriftsmarkedet i Norge. Å bli innstilt som nummer én og vinne denne anbudskonkurransen er en anerkjennelse og en bekreftelse på at vi tilbyr konkurransedyktige priser, samt at vi har fremtidsrettede produkter og tjenester som markedet etterspør. Det nordiske energimarkedet er i stor endring og Entelios ligger i front med innovative løsninger, sier Atle Knudsen, administrerende direktør i Entelios.

— Fornyelsen av avtalen gir Entelios mulighet til å etablere mange nye og gode kunderelasjoner. Målsettingen er å inngå gode avtaler med flest mulig av medlemmene i Tradebroker, og vi starter salgsarbeidet allerede nå sier Lars Petter Hansen og Aksel Eckbo i storkundeteamet til Entelios.

Powered by Labrador CMS