Annnonsørinnhold

Foto: KAEFER Energy
Foto: KAEFER Energy

Våre ansatte har grunn til å være stolte av egne bidrag til bedriftens positive utvikling

KAEFER Energy mottar prestisjetung pris

KAEFER Energy, med adm. dir. Bård Bjørshol i spissen, kunne sist uke stolt motta «Lean-prisen 2019» under årets Lean Nettverkskonferanse.

— Det har utviklet seg et stort eierskap til forbedringsprosessene i hele organisasjonen, med stor motivasjon, involvering og godt arbeidsmiljø som kjennetegn, forteller Bård Bjørshol.

Han forteller at KAEFER Energys konkurranseevne er forsterket gjennom store forbedringer, innenfor slik som HMS, produktivitet, presisjon og kvalitet.

— KAEFER Energy sin prioriterte oppgave, med stolte ansatte, er å skape merverdi for våre kunder, forteller Bård Bjørshol. Resultatene innen HMS har aldri vært bedre, og sammen med et stadig lavere sykefravær forsterker det påstanden om at våre ansatte trives og inspireres gjennom involvering. Våre ansatte har grunn til å være stolte av bidragene til bedriftens positive utvikling.

Bård ønsker å gratulere alle ansatte som daglig sikrer en sunn og økonomisk drift gjennom å benytte prinsipper, verktøy og metoder fra Lean.

— Sammen skaper vi merverdi for våre kunder og våre ansatte, forteller han stolt. Det gjør vi gjennom å jobbe smart, sikkert, levere god kvalitet og gjennom planoppnåelse, - alt på en kostnadseffektiv måte.

LEAN og RED

KAEFER Energy ledes etter grunnleggende Lean-prinsipper, både strategisk tuftet på RED (recognized, efficient, different), og på et verdibasert fundament.

Powered by Labrador CMS